Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kakaovník novou tvárou markizáckej televízie: Spackaný začiatok!

Michal Rovňák účinkuje v upútavke na televíznu stanicu určenú pre pánov. Zobraziť galériu (7)
Michal Rovňák účinkuje v upútavke na televíznu stanicu určenú pre pánov.

BRATISLAVA – Televízia Markíza už v týchto dňoch začala propagovať svoj nový kanál s názvom Dajto!, ktorý sa orientuje prevažne na mužského diváka. V jednej z reklamných upútaviek na stanicu si zahral aj Michal Rovňák (40), známy najmä z detskej relácie Kakao. Nakrúcanie spomínaného spotu však neprebiehalo úplne podľa predstáv tvorcov. Mohla za to hercova nešikovnosť, ktorá sa podpísala pod úsmevné momenty.

Už koncom augusta sa portóflium televíznych staníc pôsobiacich v Záhorskej Bystrici rozrastie o nový kanál určený pre pánov. K ženskej TV Doma, kde sa vysielajú prevažne telenovely a romantické filmy, tak pribudne niečo, čo ulahodí aj mužským chutiam. Programovú štruktúru by mali vypĺňať najmä šport, dokumenty a akčné filmy.

V Markíze už v týchto dňoch začali kanál Dajto! vo veľkom propagovať. Nám sa podarilo získať reklamnú upútavku, v ktorej účinkujú sexi roztlieskavačky a herec Michal Rovňák. Exkakaovník stvárňuje údržbára, ktorý si na malú chvíľu vyskúša, aké je byť hráčom amerického futbalu.

Ako sme sa zo zákulisia televízie dozvedeli, výroba tejto scény bola pomerne zaujímavá. „Na ihrisku sa nakrúcalo asi na desaťkrát. Michalovi sa loptu akosi nedarilo chytiť, stále sa mu vyšmykla z rúk,“ povedal nám k tomu zdroj. Aj napriek tomu sa však štábu podarilo mať všetky tri spoty hotové za jeden deň.

VIDEO: Takto vyzerá upútavka na nový kanál Dajto!

Daj to - spot

VIDEO: Michalovi Rovňákovi sa počas nakrúcania nedarilo chytiť loptu.

Daj to - klapky

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na víkend. Nájdete ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu