Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Objavili sme obľúbenú kliniku krásy slovenských celebrít

MUDr. Alena Pallová a playmate Eva Cifrová Zobraziť galériu (16)
MUDr. Alena Pallová a playmate Eva Cifrová (Zdroj: IEM)

BRATISLAVA - Za dokonalým vzhľadom mnohých slovenských celebrít sa skrýva prestížna klinika krásy v Pezinku. Kedykoľvek celebrity potrebujú vyzerať mladšie, odstrániť menší či väčší nedostatok, alebo sa dostať do formy pred dôležitou spoločenskou udalosťou, ich kroky vedú práve do pezinského Inštitútu estetickej medicíny.

Modelka Eva Cifrová si tu udržiava svoju dokonalú postavu, herečka Michaela Čobejová, moderátorka Erika Barkolová, herec Peter Batthyány, riaditeľka Fashion Tv Gabika Drobová alebo herečka Zuzka Haasová sa tu nechajú pravidelne omladzovať, hercovi Viktorovi Horjánovi a sochárke Jane Brisudovej sa tu podarilo schudnúť z problémových partií, fitneska Nikola Weiterová sa rozhodla nechať si zväčšiť prsia práve tu.

Podarilo sa nám získať vyjadrenie MUDr. Aleny Pallovej, ktorá Inštitút estetickej medicíny vedie a ktorej šikovné ruky prispievajú k dokonalému vzhľadu mnohých celebrít. MUDr. Alena Pallová: „Je pravda, že známe osobnosti prichádzajú do našej kliniky za účelom omladenia, alebo za cieľom odstránenia svojich nedostatkov. Naše zariadenie poskytuje aplikáciu prvotriednych materiálov, ktoré sú jednotkou na trhu. Taktiež máme aj špičkové prístroje na rôzne omladzujúce zákroky.  V súčasnosti existuje množstvo estetických zariadení, ktoré lákajú zákazníkov nízkymi cenami, avšak tá je na úkor kvality. To sa na našej klinike nemôže stať. Prostredie v ktorom sa  Inštitút estetickej medicíny nachádza je príjemné, k zákazníkom pristupujeme individuálne, na každého máme dostatok času a dokážeme uspokojiť aj tých najnáročnejších klientov.“

Tajomstvo plných pier Járovej a Plačkovej odhalené

Ich plné a zmyselné pery obdivuje mnoho žien, ale nenadelila im ich matka príroda, opak je pravdou: sú dielom MUDr. Aleny Pallovej, pre ktorú sa zväčšovanie pier stáva rutinou. Spokojné klientky sú najlepšia reklama a tak to je aj v tomto prípade. „Veľa krát sa klientky vracajú s kamarátkami, mamou, alebo sestrou, ktoré tiež túžia po dokonalých perách a prirodzený výsledok a spokojnosť ich kamarátky ich presvedčili. Požadujú ten istý zákrok, mýtus že zväčšené pery musia vždy vyzerať kačičkovsky už vôbec neplatí, kvalitný materiál a správna aplikačná technika zabezpečia dokonalý a prirodzený výsledok“ vysvetľuje MUDr. Pallová.

Najväčší trend? Bezbolestné vyhladzovanie vrások

Šikovné ruky MUDr. Aleny Pallovej sa podpísali na vyhľadení vrások mnohých celebrít.  Herečka  Zuzana Haasová, toto ošetrenie priznáva a odôvodňuje: „Moja práca v Divadle Haaf, v kapele The Susie Haas Band a televízii je o spievaní, radosti, zábave ľudí, a ja ich rada zabávam. Keď na mňa pozerajú som rada, keď viem, že dobre vyzerám. Rozhodla som sa neinvestovať do krémov, ktoré v istom veku prestávajú účinkovať. V inštitúte estetickej medicíny v Pezinku je všetko profesionálne, dôverné a vraciam sa sem rada zas a znovu.“

Bezbolestné vypĺňanie vrások pomocou kyseliny hyalurónovej vyskúšal aj herec Peter Batthyány: "Vyskúšal som túto metódu, pretože k mojej práci patrí zachovať svoj vzhľad na určitej úrovni. Nemám rád neprirodzenosť a táto metóda ma nezmenila, iba mi dodala sviežosť."

Kto tu absolvoval lifting tváre?

Keď sa povie lifting, automaticky nám napadne, že sa jedná o chirurgický zákrok. Dnes to však už nie je pravdou. O účinkoch neinvazívnej metódy liftingu pomocou prostriedku Ulthera nám herečka Michaela Čobejová prezradila: „Je to vynikajúca alternatíva pre všetky ženy, ktoré chcú ostať navždy mladé a krásne, ale nechcú ísť pod nôž.“ Gabriela Drobová (riaditeľka Fashion TV), Lukáš Kimlička (módny návrhár) sú rovnako nadšení z účinkov nechirurgického liftingu Ulthera.

K spokojným zákazníkom pezinského Inštitútu estetickej medicíny patria aj: modelka Veronika Husárova,  herec Peter Kočiš, moderátorka Adriana Kmotríková, modelka Denisa Mendrejová, spevák Filip Tůma, playmate Jana Mináriková, sochárka Jana Brisudová a mnoho ďalších.

„Našou zárukou, že sa k nám zákazník vráti, môže byť jedine jeho spokojnosť s dobre vykonanou prácou v spojení príjemného zážitku z atmosféry a prostredia.“ dodáva na záver MUDr. Alena Pallová.

-reklamný článok-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu