Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo advokátky zo Súdnej siene odhalené: Tohto muža doteraz skrývala pred verejnosťou!

Petra Palevičová Zobraziť galériu (22)
Petra Palevičová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto je on! Advokátka z jojkárskej Súdnej siene Petra Palevičová (42) už zopár mesiacov doslova žiari šťastím. Nie však preto, že sa jej darí v práci alebo že sa teší z príchodu jari... Dôvod je aj iný - do jej života totiž vstúpil nový muž. A vo štvrtok sa s ním ryšavá kráska objavila už aj v spoločnosti. Konala sa totiž výstava fotografií dobrodruha Petra Šuríka a herečka sa po celý čas od svojej polovičky ani len nepohla.

Vo štvrtok večer sa v rakúskom Hainburgu konala jedinečná výstava obrazov dobrodruha Petra Šuríka s názvom Mysterious World. Zaujímavé zábery zachytávajúce pravú atmosféru Afriky a východnej Ázie vylákali do spoločnosti obrovské množstvo známych Slovákov. A medzi nimi nechýbala ani zvodná advokátka zo Súdnej siene Petra Palevičová. 

Na výstavu však nedorazila sama... Spoločnosť jej robil záhadný muž. Už nejakú chvíľu sa pritom pošuškáva, že ryšavka má po svojom boku nového partnera. Zaujímalo nás teda, či je to on. „Áno, je to môj nový partner. Je to ešte čerstvé. Volá sa Martin a sme spolu v podstate len 3,5 mesiaca,“ prezradila pre Topky.sk herečka. 

Ich zoznámeniu vraj dopomohla šťastná náhoda. Nespája ich totiž ani práca a nemali dokonca ani spoločných priateľov. „Bola to zhoda náhod. Obaja sme boli pozvaní na Silvestra do spoločnosti, v ktorej sme ani ja ani on nikoho nepoznali, a to nás spojilo,“ vysvetlila nám ohnivá kráska. 

Okrem spomínanej umelkyne zavítali na výstavu aj mnohí ďalší známi Slováci, ktorí si vďaka exotickým tanečníkom a spevákom vychutnali pravú africkú a indonézsku atmosféru. Tú navyše doplnili aj kulinárske špeciality z týchto krajín. 

Petra Palevičová priviedla do spoločnosti aj svojho nového partnera Martina.
Zobraziť galériu (22)
Petra Palevičová priviedla do spoločnosti aj svojho nového partnera Martina.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Petra Palevičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu