Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráľovský outfit mamičky Heringhovej: Pozrite, za čo Boris vysolil 25 tisíc €!

Boris Kollár svojej partnerke Andrei Heringhovej dopraje luxus. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár svojej partnerke Andrei Heringhovej dopraje luxus.

BRATISLAVA – Tá cifra vyráža dych! Andrea Heringhová (31) si žije po boku svojho partnera Borisa Kollára (46) ako taká kráľovná. Svedčí o tom aj fakt, že vždy, keď sa objaví v spoločnosti, je nahodená v luxusných kúskoch od hlavy až po päty. Inak tomu nebolo ani počas nedávnej párty, kde sa bývalá playmate predviedla v outfite, ktorý stál tisícky eur. Horibilná suma však nebolo to jediné, čo budúcej mamičke dodávalo punc kráľovskej výnimočnosti!

Nie je žiadnym tajomstvom, že boháč Boris Kollár si potrpí na prepych a kvalitu. Rovnako rád dopraje patričný luxus aj všetkým svojim deťom, matkám svojich ratolestípríležitostným milenkám. No najviac takejto pozornosti si užíva jeho oficiálna partnerka Andrea Heringhová, ktorá záletníkovi už čoskoro porodí druhého spoločného potomka.

O tom, že si ju podnikateľ hýčka, svedčí aj fakt, že brunetka nedávno v spoločnosti prevetrala outfit, vďaka ktorému medzi prítomnými dámami nemala konkurenciu. Celková suma za jednotlivé kúsky z prestížnych módnych domov totiž dosahovala takmer 25 tisíc eur. Zaujímavosťou je tiež to, že červená kabelka, ktorou sa bývalá playmate pochválila, je z kolekcie nesúcej názov po nebohej princeznej Diane.

Keďže je Andrea mamičkou na plný úväzok, takýto luxus by si určite nemohla dovoliť. Príležitostnými modelingovými aktivitami si totiž toľko rozhodne nezarobí. Je teda zrejmé, že prepychovými vecami ju zahŕňa práve jej partner Boris. Keďže Heringhová toleruje jeho spôsob života a príležitostné romániky, takúto kráľovskú formu odmeny si zrejme zaslúži.

Andrea Heringhová sa predviedla v outfite, ktorý dokopy stál takmer 25 tisíc €.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Heringhová sa predviedla v outfite, ktorý dokopy stál takmer 25 tisíc €.

Pozrite si aj ďalšie rovnako dobre oblečené dámy na rovnakej párty!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu