Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Naštvaný Gott: Ja že ho mám malého?!

Gott kvôli nedorozumeniu prežil pred kamerami spochybnenie svojho mužstva. Zobraziť galériu (5)
Gott kvôli nedorozumeniu prežil pred kamerami spochybnenie svojho mužstva.

PRAHA - Pikantný konflikt! Karel Gott (72) má za kamaráta Františka Ringo Čecha (68). Jeho obľúbenou témou na maľovanie obrazov je sex. Nedávno v tomto duchu vytvoril obraz Adam a Eda. A práve kvôli nemu vzniklo medzi umelcami dusno pred televíznymi kamerami. Kvôli nedorozumeniu to totiž vyznelo tak, že českému Slávikovi autor obrázku prisúdil úlohu muža s tou menšou chlapskou výbavou.

Karel Gott a František Ringo Čech sa stretli v programe zabávača Karla Šípa. Tam všestranný umelec predstavil aj jeden zo svojich najnovších výtvorov pod názvom Adam a Eda. Ide o variáciu na biblickú tému, ale v homosexuálnom podaní. V raji sú totiž dvaja muži.

A každý je iný. No nielen tým, že jeden je blondiak a druhý brunet. Čech im namaľoval aj rôzne vyvinuté mužské nástroje. A práve to sa stalo kameňom úrazu, keď sa Gott spýtal, ktorý z tých dvoch by mohol byť on. „Vraj som mu urobil veľkú hanbu. Ja som povedal, že ten napravo, čo som myslel z pozície toho obrazu. A zabudol som, že z pozície televízneho diváka je to ten s malým pindíkom. A to sa Karla dotklo,” napísal Ringo na svoje internetové stránky. 

V rámci ospravedlňovania sa niekoľkonásobnému Slávikovi nezabudol pripojiť informáciu, že Karel sa svojimi rozmermi môže naozaj chváliť. Smola však bola, že Ivanu Gottovú si vraj kvôli tomuto nedorozumeniu priatelia začali doberať. „Ivanka vraj plakala, keď prišiel domov. Boli márne moje ospravedlnenia. Karel sa hneval, hneval, hneval,” tvrdí umelec o incidente, ktorým sa zaoberá aj český portál Super.cz

Nakoniec sa však kamaráti dohodli na odškodnení. Previnilec si prichystal pre speváka singel Moonlight and Roses od John McCormacka. Nešiel mu ho však zaniesť okamžite, lebo sa vraj bál, že mu Gottova manželka vynadá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu