Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná Ďurianová: Aj cici, aj rici!

Marianna Ďurianová sa zaoblila na tých správnych miestach. Vzťah s podnikateľom Romanom Doležajom a tehotenstvo jej prospievajú. Zobraziť galériu (9)
Marianna Ďurianová sa zaoblila na tých správnych miestach. Vzťah s podnikateľom Romanom Doležajom a tehotenstvo jej prospievajú.

BRATISLAVA – Pri pohľade na Mariannu Ďurianovú (35) niet pochýb, že jej tehotenstvo skutočne prospieva. Vďaka dieťatku, ktoré nosí pod srdcom, totiž doslova žiari. Skutočnosť, že sa jej telo pomaličky pripravuje na materstvo, sa odráža stále viac aj na jej figúre. Markizácka moderátorka sa totiž zaobľuje na tých správnych miestach!

Marianna Ďurianová má viacero dôvodov na radosť. Okrem toho, že konečne našla šťastie po boku snúbenca Romana Doležaja, sa už čoskoro stane mamičkou. Moderátorka sa netají tým, že porodí synčeka.  A tento fakt sa odzrkadľuje aj na blondínkinej vizáži.

Hovorí sa totiž, že ak žena nosí pod srdcom chlapca, opeknie. Niet pochýb, že toto tvrdenie platí aj v Marianninom prípade. Ako moderátorka prezradila, všimlo si to tiež jej okolie. „Ľudia mi naozaj hovoria, že mi to pristane a že mi tehotenstvo len prospieva. Ale ja o tom nechcem hovoriť, lebo to bude vyzerať tak, že chválim samú seba a to by som nerada,“ poznamenala markizáčka, ktorá sa spoločne so Simonou Krainovou stala tvárou novootvoreného kozmetického salónu.

Galéria: Fotoreportáž z otvorenia salónu krásy

Pri pohľade na Ďurianovú je tiež viditeľné, že jej nerastie len bruško. Okrem toho, že jej prsia pôsobia bujnejšie, zaoblila sa aj v spodných partiách. „Pribrala som tak akurát, ani málo, ani veľa,“ reagovala Marianna, keď sme boli zvedaví na jej hmotnosť. „Myslím, že ten najväčší prírastok na váhe ma čaká v posledných dvoch mesiacoch, lebo vtedy priberá najmä bábätko," uzavrela.

Tehotná Ďurianová: Aj cici,
Zobraziť galériu (9)

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Viac sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu