Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nová reality šou Mojsejovcov: Vulgarizmy a kamery aj v spálni!

Nora a Braňo chystajú vlastnú reality šou. Zobraziť galériu (6)
Nora a Braňo chystajú vlastnú reality šou.

PEREŠ – Štipľavé komentáre, necenzurované videá a kamerami prešpikovaný dom! Tak bude vyzerať nový projekt Nory (53) a Braňa (44) Mojsejovcov. Topky.sk zistili, že známy manželský pár chystá vlastnú reality šou. Tá ponesie názov Mojsejovci 2.

Opäť stredobodom pozornosti. Od zajtra spúšťa párik z košického Pereša dlho avizovanú internetovú stránku mojsejovci.tv. Okrem videí s komentármi známej podnikateľky budú mať užívatelia možnosť nazrieť aj do domácnosti kontroverzného páru. „V dome nám už inštalujú webkamery. Fanúšikovia sa môžu tešiť na moje vyjadrenia k rôznym témam a tiež na živý prenos priamo z vily,“ prezradila topkám Mojsejová.

Ako sme sa od nej dozvedeli, všetko bude necenzurované a poriadne pikantné. „Prístup k záberom umožníme iba registrovaným užívateľom. Nech sa prichystajú na naozaj tvrdé komentáre,“ sľubuje podnikateľka, pričom jedným dychom dodáva, že s ľuďmi bude pravidelne v kontakte prostredníctvom video mostu. Počas neho zodpovie na otázky fanúšikov. Prístup ku všetkému obsahu na webe manželov bude spoplatnený sumou 80 centov. Úhrada prebehne formou spoplatnenej esemesky.

Azda najväčším lákadlom sú spomínané kamery inštalované v každej miestnosti vily na Pereši. Dokonca aj v spálni. „Nech ľudia vidia, ako žijeme,“ povedala nám Mojsejová. Jej ostatným televíznym projektom bola šou Šéfka, ktorú vysielala Jojka. Spoločne s manželom sa však naposledy postavili pred kamery ešte v roku 2007, kedy moderovali reláciu s názvom Čo na to Mojsejovci?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu