Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Atraktívna výmena: Táto sexica nahradí tehotnú Mendrejovú!

Tehotnú Denisu Mendrejovú (vpravo) nahradí rovnako príťažlivá Mária Zelinová. Zobraziť galériu (8)
Tehotnú Denisu Mendrejovú (vpravo) nahradí rovnako príťažlivá Mária Zelinová.

BRATISLAVA - Už má náhradníčku! Denisa Mendrejová (25) si onedlho začne plniť mamičkovské povinnosti. V módnej televízii, kde pracuje ako moderátorka, preto hľadali novú tvár, ktorá ju zastúpi. Ako topky.sk zistili, riaditeľka Gabriela Drobová (38) má už vo veci jasno. Po tehotnej plavovláske prevezme flek sexi modelka Mária Zelinová (23), ktorá nedávno uchvátila aj Čechov.

Vďaka odchodu moderátorky Sone Skoncovej do USA zostalo v slovenskej Fashion TV voľné miesto. A tak riaditeľka Gabriela Drobová zorganizovala výber novej tváre v podobe reality šou. Medzitým sa však prevalilo, že ďalšia členka jej tímu čoskoro odíde. Denisa Mendrejová sa totiž o pár mesiacov stane mamičkou. Šéfka stanice preto musela zaimprovizovať a vybrať hneď dve dievčatá. 

Ako Topky vypátrali, Denisin flek je už obsadený. Získala ho Mária Zelinová. „Zaujala ma už dávnejšie a definitívne som sa pre ňu rozhodla pri nakrúcaní našej reality šou,” povedala nám riaditeľka módnej televízie. Ako sme sa dozvedeli, modelka už nakrúcala aj zvučku a absolvovala fotenie ako tvár Fashion TV.

Mária sa nedávno zviditeľnila napríklad tým, že na českej prehliadke luxusnej bielizne bola hlavnou hviezdou móla. Predviedla podprsenku s diamantmi v hodnote 2,5 milióna eur. 

Druhý post, ktorý uvoľnila Soňa Skoncová, zatiaľ obsadený nie je. Moderátorkou sa má stať práve víťazka kastingovej šou. „Máme už tri finalistky, ktorých mená vám ale ešte neprezradím. Vyhrá tá, ktorú hlasovaním zvolia naši diváci,” uzavrela Drobová.

Mária Zelinová nedávno predvádzala exkluzívnu diamantovú podprsenku.
Zobraziť galériu (8)
Mária Zelinová nedávno predvádzala exkluzívnu diamantovú podprsenku.

Viac o Face of Fashion TV nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu