Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jan Kraus o Nore Mojsejovej: Je to fenomén!

Jan Kraus zložil poklonu Nore Mojsejovej. Zobraziť galériu (5)
Jan Kraus zložil poklonu Nore Mojsejovej.

KOŠICE – Nesklamal! Český moderátor v utorok navštívil metropolu východu s programom Jan Kraus aneb Hvězdy jak je neznáte. Svojím sarkastickým humorom rozosmial plnú sálu Historickej radnice. Nevyhol sa ani otázkam od divákov, ktorí chceli poznať jeho názor na Noru Mojsejovú (53).

Zabávačovi v Košiciach sekundovali spevák Bohuš Matuš a dídžej Václav Kosík. Najväčšou hviezdou však bol samotný moderátor Jan Kraus, ktorý pobavil najmä historkami z detstva. Prezradil, akým bol žiakom a kedy začal randiť s dievčatami. 

Svoju pohotovosť dokázal hlavne na záver programu, keď bez prípravy odpovedal na otázky prítomných divákov. Vďaka nim sa nevyhol ani téme, ktorá sa týkala najznámejšej podnikateľky z Pereša. „Nora Mojsejová už bola v mojej šou. Pretože som ju sledoval v relácii Mojsejovci a neuveriteľne som sa bavil,prezradil herec a moderátor.

Priznal tiež, že do smiechu mu bolo najmä z toho, ako sa k sebe košickí manželia správali. Veľmi ma bavilo, ako vždy dokázala Braňa uzemniť a on stále poslúchol. I teraz som sledoval jej vyjadrenia počas volebnej kampane. I keď je to v mnohom uletené, tá žena vie občas veľmi trefne zaťať. Nora je jednoducho fenomén,“ zložil Kraus poklonu svojráznej Mojsejovej. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu