Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Heringhová porodí Kollárovi 7. dieťa: Jedno tehotenstvo, dve prekvapenia!

Andrea Heringhová a Boris Kollár čakajú spolu druhé dieťa. Tmavovláska maskuje rastúce bruško pod voľnými šatami. Zobraziť galériu (11)
Andrea Heringhová a Boris Kollár čakajú spolu druhé dieťa. Tmavovláska maskuje rastúce bruško pod voľnými šatami.

BRATISLAVA – Nečakané novinky! Podnikateľ Boris Kollár (46) sa čoskoro stane znova otcom. Ako sme vás na topkách včera informovali, jeho v poradí siedme dieťa nosí pod srdcom Andrea Heringhová (31). Tá je momentálne vo štvrtom mesiaci. Tehotenstvo bývalej plamate je naozaj prekvapivé. A to hneď dvojnásobne.

Prispôsobivá?! Vzťah podnikateľa Borisa Kollára a Andrey Herighovej je skutočne zvláštny. Dvojica istý čas vystupovala ako klasicky fungujúca rodina, v lete minulého roka však ich idylku narušili podnikateľove milenecké aféry s inými ženami. Reakcia podvedenej tmavovlásky na seba nenechala dlho čakať. Zbalila si veci a odsťahovala sa z milionárovho sídla. Všetko nasvedčovalo tomu, že s ním definitívne skončila. Veď aj ona sama vyhlasovala, že sú rozídení.

„Už stokrát som povedala, že pár netvoríme. Zostali sme kamaráti, no v prvom rade sme rodičia našej dcéry,“ prízvukovala Andrea v januári, keď sme sa jej spýtali, prečo stále chodí na spoločenské akcie s Borisom, hoci už nie sú už partneri. Paradoxné pritom je, že v čase, keď sa takto vyjadrovala, už čakala s Kollárom druhé dieťa.

To však ani zďaleka nie je jediná zvláštnosť na Andreinom požehnanom stave. Druhým prekvapením je, že sa jej podarilo ako jedinej žene z celého Kollárovho háremu otehotnieť s boháčom aj druhýkrát. Túto „výsadu“ doposiaľ nemala žiadna z matiek jeho detí.

Budúcich rodičov sme v súvislosti s radostnou novinkou oslovili. Na naše telefonáty ani sms správy nereagovali. V piatok podvečer sa ale v spoločnosti opäť objavili ako pár. Ruka v ruke sa prišli zabaviť do bratislavského divadla Aréna na narodeninovú oslavu Juraja Kukuru.

Andrea je momentálne vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Kollárovi by mala priviesť na svet v poradí už siedmeho potomka. Ten sa vypýta na svet v auguste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu