Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollárovu Andreu tehotenstvo zmenilo: Kilá navyše, nové vlasy a šťavnaté prsia!

Tehotenstvo sa na Andrei Heringhovej výrazne podpísalo. Oproti minulosti opeknela. Zobraziť galériu (13)
Tehotenstvo sa na Andrei Heringhovej výrazne podpísalo. Oproti minulosti opeknela.

BRATISLAVA – S bábätkom pod srdcom jej to pristane! Andrea Heringová (31) porodí boháčovi Borisovi Kollárovi (46) jeho v poradí už siedmeho potomka. Ako vidno na záberoch zo stredajšieho večera, bývalej playmate stav radostného očakávania skutočne prospieva. Okrem rastúceho bruška sa totiž pochválila vynoveným účesom a bujnými vnadami. Tie nešlo prehliadnuť!

Opeknela! Andrea Heringhová a Boris Kollár sa netaja tým, že majú radi módne trendy. Práve preto si uprostred týždňa prišli pozrieť najnovšiu tvorbu slovenských návrhárov na Bratislavské módne dni. Bývalá playmate sa síce v minulosti už v úlohe manekýnky predviedla viackrát, teraz si však celú túto parádu vychutnávala z pozície hosťa.

Galéria: Fotoreportáž z módnej šou

Na následnej recepcii budúca mamička rozdávala úsmevy na všetky strany a žiarila nielen vďaka novému účesu. Zlaté minišaty jej totiž obopínali zaguľatené bruško. Ako nám Andrea prezradila, pribrala zatiaľ len nejaké 3-4 kilá. Vďaka hlbokému výstrihu ale Heringhová pútala pozornosť aj zväčšenými vnadami. Tie ma na svedomí taktiež fakt, že sa jej telo už pomaličky pripravuje na materstvo.

Galéria: Fotoreportáž z recepcie

Andrea nám v súvislosti s radostným očakávaním prezradila, že počas prvých troch mesiacov ju potrápili nevoľnosti. „Teraz je to už trošku lepšie,“ poznamenala brunetka, ktorá je v požehnanom stave už po tretíkrát. „Každé tehotenstvo niečím novým prekvapí. V mojom prípade je rovnaké to, že mi pri každom bývalo dosť ťažko,“ dodala.

Z prvého manželstva má Heringhová syna Nicka, Kollárovi v januári 2010 porodila dcérku Saru Zoe. Hoci pohlavie tretieho dieťatka si chcú budúci rodičia nechať pre seba, bývalá playmate sa netají tým, že ratolesti sa na nového súrodenca tešia. „Starší syn sa bábätku občas aj prihovára,“ poznamenala Andrea, ktorá podnikateľovi ako jediná z "jeho žien" dá druhého potomka. Téma svadby je však v ich prípade stále tabu. „K tomuto by som sa teraz nevyjadrovala. Riešim momentálne iné veci,“ uzavrela vyhýbavo brunetka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu