Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trápne chvíle pre Maštalíra: Jedna párty, dve milenky!

Táňa Pauhofová (vľavo) je minulosťou, Tomáš Maštalír sa teraz stretáva s Kristínou Turjanovou. Všetci sa stretli na párty. Zobraziť galériu (24)
Táňa Pauhofová (vľavo) je minulosťou, Tomáš Maštalír sa teraz stretáva s Kristínou Turjanovou. Všetci sa stretli na párty.

BRATISLAVA - Nechcené stretnutie?! Vzhľadom na to, že Ordinácia v ružovej záhrade končí, Markíza sa rozhodla usporiadať pre tvorcov a hercov rozlúčkovú párty. Keďže boli medzi pozvanými aj tváre, ktoré už zo seriálu zmizli, dorazil tiež Tomáš Maštalír (34). Na žúre však nechýbala ani jeho expartnerka Táňa Pauhofová (28), ktorá účinkovala v poslednej sérii. Hoci medzi exmilencami vraj zostali dobré vzťahy, veľmi sa k sebe nemali. Príčinou bola zrejme prítomnosť Kristíny Turjanovej (32), ktorá sa v poslednom čase neustále objavuje po hercovom boku.

Nepríjemná situácia! Markizácka Ordinácia v ružovej záhrade bude mať dlhšiu pauzu. Tvorcovia sa plánujú k seriálu vrátiť asi o dva roky. Pri tejto príležitosti usporiadali párty, kam pozvali aj tých hercov, ktorí medzitým odišli do iných projektov.

Nemohol teda chýbať ani Tomáš Maštalír, hoci už dlhšiu dobu nie je súčasťou markizáckeho tímu. Kedysi sa ale práve vďaka úlohe lekára Michala Gregora stal idolom mnohých žien. Paradoxne, po vzájomnom rozchode s Táňou Pauhofou obsadili tvorcovia do rovnakého projektu práve ju. A tak sa exmilenci jednoducho museli na rozlúčkovom večierku stretnúť.

Zaujímavé je, že po krachu lásky ryšavka tvrdila, že ich dobré vzťahy pretrvávajú aj naďalej. V pondelok to však tak nevyzeralo. Tomáš sa totiž zdržiaval mimo stolu, pri ktorom sedela Táňa s ďalšími hercami. Zavítal k nim len na chvíľu, no komunikácia medzi bývalými partnermi neprebehla. Dokonca ani pri odchode sa nepozdravili.

Dôvodom bola zrejme iná žena, čo vyvolalo mierne trápnu situáciu. V Maštalírovej blízkosti sa totiž počas párty vyskytovala Kristína Turjanová. Práve s ňou je herec spájaný od začiatku apríla, kedy po spoločnom predstavení skončila v Tomášovom byte.

Fotografie z večierka Ordinácie v ružovej záhrade nájdete v našej GALÉRII.

Zatiaľ čo sa Tomáš Maštalír zvítaval s hereckou kolegyňou Zuzanou Šebovou, Táňa radšej odvrátila pohľad. Akoby s ním nechcela komunikovať.
Zobraziť galériu (24)
Zatiaľ čo sa Tomáš Maštalír zvítaval s hereckou kolegyňou Zuzanou Šebovou, Táňa radšej odvrátila pohľad. Akoby s ním nechcela komunikovať.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu