Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zvodná Slovenka Zelinová: Čechov ohúrila bielizňou za 2,5 milióna eur!

Modelka Mária Zelinová predviedla diamantovú podprsenku. Zobraziť galériu (5)
Modelka Mária Zelinová predviedla diamantovú podprsenku.

PRAHA/BRATISLAVA – Zahviezdila! Modelka a finalistka súťaže krásy Miss Slovensko 2009 Mária Zelinová (23) sa v pondelok večer objavila v Prahe na veľkolepej prehliadke spodnej bielizne. A bezpochyby pútala najväčšiu pozornosť. Svoje vnady totiž nosila v bielizni zdobenej diamantmi, ktorých hodnota bola 2,5 miliónov eur. Nečudo, že ju mal neustále pod dohľadom ochrankár.

Zvodné telá, krásne ženy a sexi bielizeň! Aj tento rok sa v hlavnom meste našich západných susedov konala veľkolepá prehliadka spodnej bielizne. Nechýbali však na nej ani slovenské krásky. Úplne najviac zahviezdila bývalá finalistka Miss Slovensko Mária Zelinová, ktorá sa stala zlatým klincom večera.

Tentokrát sa totiž na podujatí objavila novinka, a to v podobe unikátnej diamantovej podprsenky v hodnote 2,5 milióna eur. Tú na svojom tele odprezentovala práve sexi blondínka. Zaujímalo nás preto, ako sa jej tento „šperk“ nosil. „Výborne. Bola to krásna prehliadka. Prekvapilo ma, že práve ja som mala tú česť predviesť hlavný kúsok, prezradila nám Mária.

Vďaka vysokej hodnote bielizne bol ale Zelinovej každý krok starostlivo strážený. Všade, kam sa pohla, išiel aj statný ochrankár. No nielen pri ňom vynikla modelkina štíhla postavička. Kým ostatné dievčatá české média skritizovali kvôli celulitíde, Mária si takýto hazard nedovolila. „Snažím sa udržiavať celý rok. Ale už viac ako mesiac sa stravujem oveľa zdravšie, zmenila som jedálniček. A keďže som mala predvádzať bielu bielizeň, išla som niekoľkokrát do solária, aby som bola tmavšia,“ dodala Zelinová, ktorá tak Češkám vytrela zrak nielen predvádzaním exkluzívnej diamantovej bielizne, ale aj vyformovaným telom.

Mária Zelinová predviedla diamantovú podprsenku v hodnote 2,5 milióna eur.
Zobraziť galériu (5)
Mária Zelinová predviedla diamantovú podprsenku v hodnote 2,5 milióna eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu