Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Finalistky Miss Slovensko na sústredení: Pozrite sa ako navarili!

Finalistky Júlia Kollarová a Dominika Tóthová ako víťazný tím súťaže prípravy večere pre novinárov. Zobraziť galériu (6)
Finalistky Júlia Kollarová a Dominika Tóthová ako víťazný tím súťaže prípravy večere pre novinárov. (Zdroj: SITA)

MAĎARSKO/ÖTTEVÉNY – Druhé sústredenie finalistiek súťaže Miss Slovensko 2012 sa nieslo v znamení kulinárskeho umenia. Úlohou dievčat bolo pripraviť jedno z dvoch hlavných jedál pre šesťčlennú novinársku porotu, ktorej predsedala Magdaléna Šebestová, hovorkyňa a tvár Miss Slovensko 2012.

Tri dvojice tak pre porotu pripravovali kuraciu Saltimboccu s pečenými zemiakmi a tri ďalšie zas tilapiu s holandskou omáčkou a zemiakmi na červenej cibuľke. Pri ich počínaní v kuchyni Chateau Földváry im pomáhal Jakub Horáček. "Musím priznať, že som bol milo prekvapený. Varenie im išlo celkom od ruky," zhodnotil šéfkuchár.

"Dievčatá varili jedlá, ktoré sme im pripravovali počas pobytu, takže vedeli, ako majú vyzerať a chutiť. Základné úkony pritom zvládali bez problémov, akurát sa trošku báli nožov a holandskej omáčky. Tá bola pravdepodobne najťažšou položkou z celého menu, ale myslím, že sa s ňou popasovali veľmi dobre," dodal Horáček.

O výbere finalistiek rozhodla na semifinále 29. januára kastingová porota na čele s Magdalénou Šebestovou. Prvé sústredenie dievčatá absolvovali v priestoroch hotela GrandCastle v Liptovskom Hrádku, kde nacvičovali chôdzu a absolvovali aj mediálny tréning. Finále Miss Slovensko 2012 odvysiela 27. apríla v priamom prenose televízia JOJ. Na víťazku čaká okrem iného nominácia na medzinárodnú súťaž Miss World, ročná honorovaná zmluva s Produkčným domom Forza na 33-tisíc eur či automobil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu