Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Slovenská moderátorka nespoznala samú seba: To je ale retro!

Moderátorka Aneta Parišková na snímke z roku 1999. Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Aneta Parišková na snímke z roku 1999.

BRATISLAVA - Úplne iná! Snáď každý človek má v archíve fotografie, na ktoré po rokoch pozerá úplne neveriaco. Podobná vec sa stala aj známej blondínke, ktorá sa na snímke spred 13 rokov spoznala len s ťažkosťami. Za ten čas sa veľa zmenilo nielen v jej živote, ale aj vo výzore. Pristane jej to viac v minulosti alebo v súčasnosti? Hlasovať môžete v našej ankete pod článkom.

Výrazné oči, tmavé pery a bohaté vlny. Vďaka trendom 90. rokov mnohé slečny pôsobili staršie než boli v skutočnosti. Príkladom môže byť aj známa moderátorka Aneta Parišková z tejto archívnej snímky. „Ani som sa na tej fotke nespoznala,” zareagovala s úsmevom. V tom čase mala 26 rokov, ale líčenie z nej spravilo zrelú pani.

Pritom dnes by jej 39 rokov hádal asi málokto. Napriek tomu, že od roku 1996 podstupuje plavovláska procedúry s nánosmi mejkapu v televíznej maskérni, pôsobí stále sviežo. V tvári sa jej určite odráža aj šťastie z rozširujúcej sa rodinky. Blondínka má synov Danielka a Gabrielka, navyše s manželom Markom Sedlmairom očakáva ďalšieho chlapčeka.

Aneta Parišková dnes a kedysi.
Zobraziť galériu (6)
Aneta Parišková dnes a kedysi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu