Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Trapas súťažiacej z Hlasu: Milenca znemožnila pred Slovákmi aj Čechmi!

Hana svojho partnera zosmiešnila. Zobraziť galériu (7)
Hana svojho partnera zosmiešnila.

BRATISLAVA – Povedala, čo nemala! Vo včerajšom zostrihu markizáckej šou Hlas Česko Slovenska zažila svojich pár minút slávy aj Hana Balcarová (28). Štvoricu koučov však paradoxne pobavila oveľa viac spontánnosťou než speváckym výkonom. Jej partnerovi ale do smiechu veľmi nebolo. Tmavovláska ho totiž pred televíznymi kamerami poriadne zhodila!

Bezprostredná! Hana Balcarová na svoje účinkovanie v speváckej šou Hlas Česko Slovenska len tak ľahko nezabudne. Hoci doteraz nemala s hudbou žiadne skúsenosti, predsa len sa rozhodla, že skúsi šťastie v súťaži. Obrovskou podporou jej bol bezpochyby partner, ktorý ju sprevádzal aj na kastingu. Tmavovláska sa mu však za ochotu a obetavosť „odmenila“ dosť nevhodným spôsobom – verejným ponížením.

Napriek tomu, že koučovia voči Haninmu výkonu nemali veľké výhrady, nikto z nich si ju do tímu nevybral. Štvorica sa dokonca zhodla na tom, že jej vystúpeniu čosi chýbalo. Uvedomovala si to aj samotná súťažiaca. Skladbu o láske totiž spievala bez potrebnej dávky emócií.

„Ja nie som momentálne zamilovaná,“ reagovala na poznámky odborníkov Balcarová.  Mnohí televízni diváci ale po tomto výroku zostali zaskočení. V zákulisí totiž na ňu oddane čakal jej priateľ. Na tvári mu bolo badateľné, že mu jej slová neboli vôbec príjemné. „Akože mám ho rada, ale už sme spolu tri roky...“ zaklincovala to speváčka.

Vzniknutá situácia poriadne prekvapila aj moderátorku Tinu. „Zaskočilo ťa to, čo povedala?!“ spýtala sa Haninho priateľa. „Že nie je zamilovaná?! Nie, to my vieme,“ reagoval mladík, pričom len ťažko hľadal tie správne slová.

Tmavovláska si však silu svojich tvrdení akoby neuvedomovala. „Máme sa radi. Budeme sa sťahovať. Tak možno v novej posteli sa znovu zamilujeme,“ uzavrela s nadhľadom. U svojho partnera, ak ho ešte vôbec má, si však bude mať čo žehliť. Po odvysielaní tohto trapasu sa musí cítiť dosť nepríjemne.

Tip: Pozrite si Hlas v televízii. TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu