Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dara Rolins v Hlase: Rozplakala syna spolužiačky!

Dara Rolins v Hlase rozplakala syna svojej spolužiačky. Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins v Hlase rozplakala syna svojej spolužiačky.

BRATISLAVA – Nezvládol to! Nedeľňajší druhý výber naslepo v šou Hlas Česko Slovenska neskončil pre všetkých účastníkov tak, ako si predstavovali. To bol prípad aj Viktora Nižníka (30) - v súťaži ďalej nepostúpil. Kvôli neúspechu sa v zákulisí rozplakal aj jeho malý syn. Paradoxné je, že chlapec je dieťaťom koučkinej spolužiačky Dary Rolins.

Nepomohlo ani dlhoročné kamarátstvo! Speváčka Dara Rolins, ktorá je jedným zo štyroch koučov v šou Hlas Česko Slovenska, sa v nedeľu večer ocitla v nepríjemnej situácii. Manželka jedného zo súťažiacich totiž chodila s blondínkou na základnú školu a tiež konzervatórium. Ide o kamarátku Luciu Vráblicovú, s ktorou sa Dara dokonca pred troma rokmi objavila pred kamerami v relácii Petra Marcina s názvom Chodili sme spolu.

A tak by si mnohí mohli myslieť, že známosť s pop divou Viktorovi pomôže v šou postúpiť čo najďalej. Nestalo sa tak a nádejný spevák v relácii skončil i napriek tomu, že sa dámy poznajú už niekoľko rokov. Do tímu si ho nevybral ani jeden z ostatných koučov. Tento neúspech neostal bez následkov. Nižníkov syn Benjamín otcov koniec v šou nezvládol a v zákulisí sa ihneď rozplakal. Okrem mamy utešovala chlapca aj moderátorka Martina Tina Csillaghová. Ktovie, či Dara o účasti spolužiačkinho manžela vedela a zámerne si ho nevybrala, aby ju nikto neobviňoval z "rodinkárstva". 

Chlapec nezvládol otcov neúspech v šou.
Zobraziť galériu (11)
Chlapec nezvládol otcov neúspech v šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu