Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rytmus a exmilenka Andrea: Ignorujú sa?!

Andrea sa vítala s každým, len Rytmusa obišla. Zobraziť galériu (11)
Andrea sa vítala s každým, len Rytmusa obišla.

BRATISLAVA - Kašľala na neho?! Patrik Rytmus Vrbovský (34) a jeho bývalá partnerka Andrea Práznovská (32) sa koncom týždňa objavili na rovnakej párty. Neprišli však spolu, ale každý osve. Tmavovláska pri príchode svojho exfrajera odignorovala. Pozdravila sa len s Freddym Ayisim (45), ktorý sa však bavil práve s raperom. Keďže to vyzeralo ako zámerná ignorácia, zisťovali sme, ako to teraz medzi dvojicou je.

Úplne od seba?! Rytmus a Andrea Práznovská sa po šiestich rokoch rozišli v lete 2011. Netrvalo dlho a raper si za ňu našiel náhradu - speváčku Daru Rolins. Napriek tomu tmavovláska zostala po jeho boku ako manažérka. Na nedávnej párty to však vyzeralo tak, akoby ukončili aj svoj pracovný vzťah.

Andrea sa totiž pri príchode zdravila s mnohými, medzi inými aj s Freddym Ayisim. Ten sa práve v tej chvíli rozprával s Patrikom, no toho Práznovská obišla. Rovnako ani on nevyzeral, že by s ňou chcel niečo riešiť. Zdalo sa, akoby ich vzťah bol na bode mrazu.

Zisťovali sme preto, čo je za tým. „Asi som ho vtedy nezaregistrovala,” povedala nám prekvapene Andrea. „Rozišli sme sa v dobrom a dodnes s ním spolupracujem. Máme pekný kamarátsky vzťah, inak by sme spolu nemohli robiť a nemohla by som ho ako manažérka zastupovať,” dodala na vysvetlenie.

Dozvedeli sme sa dokonca, že nevykonáva len funkciu manažérky, ale o svojom bývalom milencovi píše aj knihu. Zdá sa, že obaja si na seba už tak zvykli, že v pracovnej oblasti sa rozdeliť nedokážu. A vraj to neprekáža ani Dare. Uvidíme, dokedy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu