Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rytmus očarený tmavovlasou Nikol: Dara, bacha na ňu!

Rytmus ospevuje Nikoletu Spalasovú, ktorá sa podobá na jeho exfrajerku Andreu (v krúžku). Čo na to Dara? Zobraziť galériu (7)
Rytmus ospevuje Nikoletu Spalasovú, ktorá sa podobá na jeho exfrajerku Andreu (v krúžku). Čo na to Dara?

BRATISLAVA - Má pre ňu slabosť! Už keď sa vo výbere naslepo Nikoleta Spalasová (26) dostala do tímu Patrika Rytmusa Vrbovského (34), neušla niektorým podobnosť s jeho exfrajerkou Andreou Práznovskou (32). Navyše, tmavovláska je naozaj talentovaná a jej kouč ju neustále ospevuje. Mala by sa snáď Dara Rolins (39) báť konkurencie?

Je na blondíny či brunety? Patrik Rytmus Vrbovský v tomto zjavne nemá jasno. Po tmavovlasej Andrei Práznovskej sa totiž vrhol do náručia plavovlásky Dary Rolins. Zaujímavou zhodou náhod sa však v jeho tíme v Hlase Česko Slovenska objavila žena, ktorá sa ponáša na jeho exfrajerku. A raper na ňu nedá dopustiť, v šou dokonca už niekoľkokrát vyzdvihol jej vizáž!

Nikoleta Spalasová síce pôsobí jemne exoticky, no podobá sa práve na slovenskú manažérku. A je vynikajúca speváčka, čo Rytmusovi imponuje. Aj pri jej vystúpeniach sa totiž chvastal tým, že on má v tíme tých najlepších súťažiacich. Chválou na jej adresu nešetril ani minulú nedeľu. „Som úplne hrdý na to, že spolupracujem s takýmto človekom,” zaznelo z jeho úst.

Otázka je, či jeho súčasná partnerka Dara Rolins nezačne žiarliť. Nielenže exfrajerka Andrea stále robí Rytmusovi manažérku, ešte aj v Hlase spolupracuje s jej kópiou. „Že Patrik verejne lichotí ženám? Veď to je správanie pravého džentlmena,” berie to speváčka s nadhľadom. „Je to súčasť šou. Mňa zaujíma len Patrik, ktorého mám doma,” dodala s narážkou na to, že raper je na verejnosti iný než v súkromí.

Tip: Pozrite si šou Hlas Česko Slovenska. Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu