Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Domáce osobnosti o Whitney Houston: Bola a bude kráľovnou!

Whitney Houston Zobraziť galériu (16)
Whitney Houston (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V sobotu vo veku 48 rokov skonala americká speváčka a herečka Whitney Houston. Prinášame reakcie osobností slovenskej a českej hudobnej scény.

Anita Soul: "Je to naozaj tragédia, že takýto mladý človek vo veku 48 rokov je mŕtvy a o to viac je to smutné pre nás, ktorí sme ju milovali, učili sa od nej a považovali ju za vzor, pretože Whitney Houston bola a bude kráľovnou! Keď som bola malá, najviac som milovala ju a Michaela Jacksona, ktorý nám tiež veľmi chýba. Bola to skvelá speváčka, interpretka, herečka - skrátka veľká osobnosť. Mala nádherný hlas, aký na svetovej hudobnej scéne už nie je. Je jej veľká škoda, ale svetu odovzdala veľa lásky prostredníctvom svojej hudby. Milujem všetky jej pesničky, ale moje najobľúbenejšie sú Saving All My Love For You, I’m Every Woman a Jesus Loves Me".

Bystrík: "Pre mňa to bola spevácka diva s neskutočným hlasom a srdcom pre hudbu. Moja srdcovka bola pesnička I Will Always Love You a myslím, že aj fanúšikovia ju budú vždy milovať".

Dan Bárta: "Česť jej pamiatke. Bola to výborná speváčka so sviežou farbou hlasu a výborným frázovaním. Jej tvorbu síce poznám iba plytko, väčšinou vďaka singlom, ale patrila medzi takzvané speváčky mimo súťaže".

Lucia Lužinská: "Veľmi smutná správa. Whitney mala neporovnateľný hlas, výraz, krásu, charizmu. V čase dospievania bola mojou najobľúbenejšou speváčkou. Isté obdobie som mala niekoľko jej skladieb aj vo svojom repertoári. Medzi moje najobľúbenejšie patrili One Moment in Time, Greatest Love Of All, I Wanna Dance With Somebody a mnoho ďalších. Odchádza tak veľa výnimočných ľudí...".

Marián Čekovský: "Odišla diva. Spolu s Michaelom Jacksonom bola pre mňa súčasťou môjho hudobného detstva. Štyridsaťosem je málo, no jej odkaz bude večný. Keď som ju počul spievať, aj keď cez oceán, vždy som cítil Božiu energiu a silu. Neopakovateľný talent tak, ako aj slovenský Karol Duchoň. Život hviezdy sprevádzajú úskalia a ťažkosti, no nám bude žiariť z neba a ja určite nezabudnem. Kazateľova žena, I'm Every Woman, Step By Step, Osobný strážca a ďalšie - je ešte veľa piesní, pri ktorých si poplačeme. Neopakovateľná speváčka".

Robo Opatovský: "Ja som bol alergický na Bobbyho Browna, pretože som mal pocit, že ju nejakým spôsobom priviedol k drogám a z tej najlepšej a najcharizmatickejšej ženy sa zrazu stala troska. Som z toho veľmi smutný a myslím si, že celý svet prišiel o jednu výnimočnú speváčku a osobnosť. Vždy som bol fanúšikom jej prvých produkcií a hudby z Osobného strážcu. Počas svojho života spolupracovala s najlepšími producentmi, ktorí z mladej speváčky urobili popovú divu. Doteraz mám vo svojom repertoári skladbu Greatest Love Of All".

Romana Hlobeňová (Peha): "Whitney Houston vlastnila úžasný hlas, ktorý sa snažili napodobňovať speváčky z celého sveta. Určite každý pozná pieseň I Will Always Love You a každý si ju vybaví ako prvú v súvislosti s ňou. Myslím, že ako to bolo aj po smrti Michaela Jacksna a iných dobrých muzikantov, rádiá si ju budú teraz častejšie pripomínať. Tak to už býva, keď svet opustí ďalšia legenda, ktorá navždy zostane v našich srdciach".

Thomas Puskailer: "Jeden z najúžasnejších hlasov na svete je preč. Odpočívaj v pokoji Whitney".

Zdenka Predná: "Whitney vnímam už od detstva cez film Osobný strážca, až po jej najväčšie hity. Vždy patrila medzi výnimočné speváčky – bola aj mojim vzorom, kým jej drogy nezničili rozum a hlas. Potom to už bolo smutné sa na ňu pozerať. Ja si ju chcem pamätať ako krásnu úspešnú speváčku, ktorá možno mala len smolu na chlapov. Nech je to ako chce... We will always love you Whitney!".
 

Informovali sme:

Šok: Speváčka Whitney Houston (†48) je mŕtva!
Fanúšikovia Whitney Houston jej exmanželovi: Môžeš za jej smrť!
Posledné vystúpenie Whitney Houston: Len dva dni pred smrťou!
Zosnulá speváčka Whitney Houston: Toto boli jej najväčšie hity!
Celebrity oplakávajú úmrtie Whitney: Žiadne slová, iba slzy
Whitney Houston bola skutočná hviezda: Presadila sa v hudbe, aj vo filmoch

Všetko o živote Whitney Houston nájdete TU!

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu