Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Celebrity oplakávajú úmrtie Whitney: Žiadne slová, iba slzy

Whitney Houston Zobraziť galériu (12)
Whitney Houston (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Fanúšikovia slávnej americkej speváčky a herečky Whitney Houston, ako aj jej hviezdni kolegovia, vyjadrujú cez sociálne siete svoj zármutok nad jej úmrtím. Internetová stránka televízie CNN cituje zverejnené odkazy mnohých známych osobností, ktoré sa s Whitney osobne poznali alebo boli jej obdivovateľmi.

"Jeden z najúžasnejších hlasov, ktorý kedy zdobil túto zem, nikdy neupadne do zabudnutia," píše na sociálnej sieti speváčka Mariah Carey, ktorá pred rokmi naspievala s Whitney Houston úspešný duet s názvom "When You Believe". Speváčka ďalej píše, že smrť Whitney, ktorá bola pre ňu priateľkou, je šokujúca, zlomila jej srdce a rozplakala ju.
     
LaToya Jacksonová sa pridáva k sústrastným odkazom na Twitteri a kondoluje rodine Houston. LaToya a jej rodina si nedávno prešli rovnako smutnou skúsenosťou, keď sa vyrovnávali s odchodom svojho brata a popovej legendy Michaela Jacksona, pripomína CNN.

"Správa o odchode Whitney ma úplne zlomila," uviedol legendárny hudobný producent Quincy Jones. "Vždy som ľutoval, že som nemal príležitosť s ňou pracovať. Bola skutočný originál a neporovnateľný talent. Bude mi hrozne chýbať," dodal.
     
Ľútosť nad stratou obrovského talentu vyjadruje aj ďalšia spevácka diva Gloria Estefan. "Whitney bola ku mne vždy láskavá. Držala som jej palce v jej boji," píše Gloria narážajúc na speváčkin boj s drogovou závislosťou.
     
"Toto je najsmutnejšia vec, akú som kedy v živote musel napísať. R.I.P. pre jedného z najúžasnejších ľudí, akých som kedy poznal - Whithey Houston," reaguje americký raper Wyclef Jean.
     
Zakladateľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg ďakuje Whitney za fantastickú hudbu, ktorú priniesla svetu.
     
"Žiadne slová. Iba slzy," dodáva populárna interpretka Rihanna.

"Mala všetko, krásu a skvostný hlas. Ako smutné, že jej dary jej nemohli priniesť rovnaké šťastie, aké priniesli nám," uviedla vo vyhlásení americká speváčka a herečka Barbra Streisandová.

"Priala som si veľký návrat Whitney, aby svetu ukázala, že je stále jednou z NAJVÄČŠÍCH speváčok všetkých čias. Teraz môže v mieri odpočívať," napísala na Twitteri fanynka podpísaná ako Etta.

"Teraz o tom nemôžem hovoriť. Je to tak neskutočné a neuveriteľné. Nemohla som uveriť tomu, čo som čítala na televíznej obrazovke. Moje srdce je s Cissy (matka Houston), jej dcérou Bobbi Kris, jej rodinou a s (exmanželom) Bobbym (Brownom ), " oznámila vo vyhlásení soulová kráľovná Aretha Franklinová, ktorá bola krstnou mamou Houston.

"Jej hlas bol jednoducho darom ... V brandži bola tak nevinná, jej hlas bol tak čistý, rovnako ako jej život. To je to, čo si budem pamätať. Myslím, že to, na čo sa z jej životnej cesty zameriame, bude jej hlas, nie tá tragédia, ale ten hlas," povedal v rozhovore pre televíznu stanicu CNN americký spevák Lionel Richie.

"Tak zničujúce. Navždy ťa budeme milovať Whitney, RIP," tweetovala americká speváčka Katy Perry.

"Whitney je mŕtva, OMG, som tak zdrvený. Bola si úžasná a dúfam, že si už našla pokoj!" napísal na Twitteri britský spevák a skladateľ Boy George.

"Práve som započul tú správu, tak šialené. Jeden z VÔBEC NAJVÄČŠÍCH HLASOV odišiel. RIP Whitney Houston. Moje modlitby sú s jej priateľmi a rodinou," odkázala prostredníctvom Twitteru kanadská popová hviezda Justin Bieber.

"Whitney Houston!!! O môj Bože! Nemôžem tomu uveriť... Toto je jeden z najsmutnejších dní vôbec," odkázal rapper a producent Sean "Diddy" Combs.

"Aká strata. Jeden z najúžasnejších hlasov našej doby. Posielam jej rodine svoje modlitby. R.I.P. Whitney",  odkázala speváčka a herečka Jennifer Lopez.

"Moje srdce je len jedno z miliónov, ktoré smúti za Whitney Houston. Navždy jej budem vďačná za to, ako nádherne prespievala moju pieseň I Will Always Love You. A z hĺbky svojho srdca môžem povedať: Whitney, vždy ťa budem milovať. Budeš nám chýbať," odkázala speváčka Dolly Parton.

Bola legendou. Takýto ľudia sa nerodia často. Nikto nedokázal predať pieseň ako Whitney. A keď počujem správy o jej úmrtí, tak ma to naozaj rozrušuje. - producent Simon Cowell.

Stratili sme ďalšiu legendu. Jej rodine posielam svoju lásku a modlitby. Bude nám chýbať. - speváčka Christina Aguilera.

Whitney bola na mňa vždy veľmi milá. V jej boji som jej vždy fandila. Je to hanba... som naozaj smutná z týchto správ. - speváčka Gloria Estefan.

Nemôžem uveriť, že Whitney je preč. Moje srdce patrí jej rodine, Cliveovi Davisovi a každému, kto túto úžasne talentovanú a nádhernú umelkyňu poznal. Vždy ju budem milovať. - spevák Barry Manilow.

Poznal som Whitney odkedy bola malým dievčaťom a miloval som ju. Bola mi ako rodina. Bude mi chýbať. - spevák a producent Smokey Robinson.

Odpočívaj v pokoji Whitney Houston. Posielam jej rodine a priateľom svoju lásku a želám úprimnú sústrasť. - spevák Ricky Martin.

Vydláždila cestu pre každého speváka v hudobnom priemysle. Ikonická, legendárna, inovatívna, úžasná, skromná... najlepšia na svete. - speváčka Toni Braxton.

Som úplne zničený stratou jedného z najúžasnejších hlasov všetkých čias. R.I.P. Whitney Houston. Navždy ťa budem milovať. - producent L.A. Reid.

Som šokovaná smrťou Whitney. Je to veľmi smutné. - herečka Jane Fonda.

Aká smutná tragédia. Koniec života úžasného talentu. Odpočívaj v pokoji, úžasná speváčka a legenda. - herečka Joan Rivers.

Som zničený. Svet stratil ďalší z najlepších hlasov histórie. Odpočívaj v pokoji Whitney Houston. Mal som to šťastie s tebou spolupracovať. Nech Boh žehná tvojej rodine. - hudobník Randy Jackson.

V predvečer odovzdávania cien Grammy by sa svet mal na chvíľu zastaviť a modliť sa za pamiatku talentovej speváčky. - reverend Al Sharpton.

Je to tragédia. Whitney Houston bola najúžasnejšou speváčkou, akú som kedy počul a bude nám veľmi chýbať. - spevák Tony Bennett.

Milujeme ťa Whitney Houston. Bola anjelom na Zemi, ktorého zoslal Boh. Požehnala svet hudbou, inšpirovala generácie láskou a keď svoju úlohu splnila, tak sa vrátila k Bohu. Nech odpočíva v pokoji. - spevák Ne-Yo.

Nemám slov. Sú to veľmi smutné správy. - speváčka a herečka Lea Michele.

Boh žehnaj mŕtvym. Odpočívaj v pokoji Whitney Houston. Mala iba 48 rokov. - režisér Spike Lee.

Nech odpočíva v pokoji krásna duša. Krásna osoba. Legenda. A niekto, na koho nikdy nezabudneme. Život je taký krátky. - spevák Sean Kingston.

Odpočívaj v pokoji sestra Whitney Houston. Vždy ťa budeme milovať - spevák Cee Lo Green.

O môj Bože! Whitney Houston zomrela. To nie je možné. - rapper a producent Jermaine Dupri.

Legenda s hlasom anjela. Bude nám chýbať. - hudobník a herec Bret Michaels.

Je to veľmi smutné, že Whitney Houston umrela. Mala nádherný magický hlas. - speváčka Regina Spektor.

Odpočívaj v pokoji, Whitney Houston, legenda z Newarku. Bude mi chýbať moja teta, bolí to. Stratili sme legendu. Ďakujeme ti za všetko. - bývalý basketbalista Shaquille O'Neal.

Na skúške pred Grammy som sa dozvedel, že Whitney Houston zomrela vo veku 48 rokov. Všetci sme tu absolútne šokovaní. - moderátor a herec Ryan Seacrest.

Odpočívaj v pokoji Whitney Houston. Úžasný talent a tragická duša. Je to veľmi smutné. - komik Ricky Gervais.

Whitney Houston je preč. Hlas nášho života. Veľmi smutné. - herec Rob Lowe.

Som veľmi smutná. Práve som sa to dozvedela. Hudba Whitney Houston je neuveriteľná a ona je inšpiráciou. Moje srdce je s jej rodinou. - speváčka a herečka Miranda Cosgrove.

Som veľmi smutný. Bola jednou z najúžasnejších speváčok, aké kedy svet mal. - hip-hopový magnát Russell Simmons.

Nemôžem prestať plakať a čoskoro mám koncert. Naučila som sa, ako robiť, to čo mám, vďaka trom ženám. Whitney je jedna z nich. Bola na mňa vždy veľmi milá. Toto nebude jednoduchý koncert. Robím, čo som naučila pri neustálom počúvaní jej albumov ako malé dievča. Jej úmrtie je neskutočné. - speváčka LeAnn Rimes.

Sú to veľmi smutné správy. Bola legendou, ale aký mala život. - herec Neil Patrick Harris.

Odpočívaj v pokoji Whitney. - spevák Adam Lambert.

Odpočívaj v pokoji Whitney Houston. Vždy ťa budem milovať. - futbalista Gerard Piqué.

Je veľmi smutné počuť, že Whitney Houston zomrela. Bola to taká krásna a talentovaná žena. Moje srdce je s jej rodinou. - Paris Hilton.
 

Informovali sme:
Šok: Speváčka Whitney Houston (†48) je mŕtva!
Posledné vystúpenie Whitney Houston: Len dva dni pred smrťou!
Zosnulá speváčka Whitney Houston: Toto boli jej najväčšie hity!
Whitney Houston bola skutočná hviezda: Presadila sa v hudbe, aj vo filmoch
Fanúšikovia Whitney Houston jej exmanželovi: Môžeš za jej smrť!
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu