Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Záhadný koniec Whitney Houston: Alkohol, lieky... Smrť vo vani!

Whitney Houston Zobraziť galériu (13)
Whitney Houston

LOS ANGELES – Mala obrovskú smolu! Hoci od šokujúcej správy o úmrtí Whitney Houston (†48) ubehlo už viac než 24 hodín, presná príčina jej smrti zatiaľ nie je známa. Podľa viacerých indícií však išlo o mimoriadne nešťastnú náhodu. O čom všetkom zahraničné médiá špekulujú?

Tragédia neuveriteľných rozmerov! Aj tak by sa dala nazvať smrť jednej z najvýraznejších ikon svetovej pop scény. Jej príčinu so stopercentnou istotou síce stanoví až súdna pitva, dohady však smerujú k utopeniu.

Telo Whitney Houston bolo nájdené v kúpeľňových priestoroch apartmánu v hoteli Beverly Hilton. V ňom sa spolu s hudobnou hviezdou nachádzali aj dvaja telesní strážcovia, stylista a kaderníčka, ktorí sa mali podieľať na jej príprave na párty Clive Davis. Keďže Whitney nevychádzala z kúpeľne vyše hodiny, zaklopali na dvere, no odpovede sa nedočkali. Kaderníčka preto vošla ďalej a od hrôzy vykríkla.

Podľa informácii servera TMZ bola tvár Whitney Houston ponorená pod hladinou vody vo vani. Nohy jej pritom trčali dohora, akoby po chrbte skĺzla smerom ku dnu. Jeden z bodyguardov studené telo čokoládovej hudobníčky vytiahol a okamžite začal s oživovaním. Vzápätí bola privolaná hotelová služba a záchranári. Ani tým sa však jej vitálne funkcie obnoviť nepodarilo.

Ako ďalej spomínaný server informoval, v speváčkinej hotelovej izbe policajti zaistili asi šesť obalov od liekov, medzi ktorými sa nachádzal aj Xanax – medikament na liečbu úzkostných a depresívnych stavov. Noc predtým popová diva žúrovala, pričom sa nevyhýbala ani alkoholu. Vyšetrovatelia sa preto domnievajú, že takáto kombinácia Whitney doslova utlmila, následkom čoho sa utopila.

Prvé výsledky pitvy potvrdili, že spevácka a herecká hviezda mala v pľúcach vodu. Zatiaľ však nie je známe jej presné množstvo. Stále tak nie je možné určiť, či Whitney zomrela predtým, ako sa ponorila do vody alebo na následky spomínaného utopenia. Ďalšie zdroje však uvádzajú, že akékoľvek závery sú zbytočne predčasné. Kompletná správa bude totiž zverejnená až po dokončení toxikologických testov, ktorých výsledky sa očakávajú do štyroch až šiestich týždňov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu