Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Banášová si zavarila: Vysmiala Kucherenko, musela sa verejne ospravedlniť!

Adela Banášová sa musela Sivlii Kucherenko verejne ospravedlniť. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová sa musela Sivlii Kucherenko verejne ospravedlniť.

BRATISLAVA – Urazená! Adela Banášová (30) má svojský humor, ktorý mnohí vnímajú rozdielne. Niektorí sa na jej vtipoch zabávajú, iní zase pobúrene krútia hlavou. Do druhej skupiny patrí určite aj modelka Silvia Kucherenko (29), ktorú blondínkine žarty na jej adresu poriadne nahnevali. A preto sa rozhodla konať. Výsledok? Moderátorka sa verejne ospravedlnila v Adela Show. Diváci sa o tom mohli presvedčiť včera večer.

Začiatkom septembra bola hosťom v markizáckej Adela Show playmate Andrea Járová, ktorá sa netají tým, že v minulosti využila služby plastickej chirurgie. Moderátorka Adela Banášová preto spoločne s glosátormi riešila okrem iného aj tému estetických operácií.

Blondínka medzi rečou spomenula aj modelku Silviu Kucherenko, ktorá má vďaka týmto zákrokom neprirodzene veľké pery. „Na záver si povieme, ako zistíme, že máme fakt zlého plastického chirurga. Po prvé – voláte sa Silvia Kucherenko,“ poznamenala moderátorka. Jej slová okamžite pobavili glosátorov a celé publikum.

No reakcia dotknutej Silvie na seba nenechala dlho čakať. Štábu relácie totiž prišla pred pár dňami sťažnosť od modelkinho právnika. Podľa jeho slov vraj nebolo nijako preukázané, že Kucherenko má zlého chirurga. Celý výrok je preto vraj nepravdivý.

Adela sa teda urazenej modelke ospravedlnila. „Nemáme s tým problém. Chceme povedať, že vyzerá naozaj hrozne, hrozne dobre. Naozaj nás to mrzí, ospravedlňujeme sa Silvii Kucherenko. A pozdravujeme ju,“ poznamenala Banášová, ktorá si však na záver neodpustila poriadnu dávku irónie. Prihovorila sa totiž aj Káčerovi Donaldovi a Prísavníkovi akváriovému, ktorí sa podľa jej slov mohli taktiež cítiť dotknutí.

Moderátorku sme preto oslovili s otázkou, či si nemyslí, že takáto forma ospravedlnenia nenapáli Kucherenko ešte viac. „Neviem. Myslím, že naše skutočné ´ja´ sa takýmito vecami neznepokojujú,“ napísala nám Banášová, ktorá celú situáciu očividne vníma s veľkým nadhľadom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu