Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kuko z Horkýže Slíže: Striptíz na pódiu!

Kuko Zobraziť galériu (4)
Kuko

BRATISLAVA - Spevák Kuko prekvapil fanúšikov na úvodnom koncerte spoločného turné Horkýže Slíže, Polemic a Konflikt v Handlovej, keď sa vyzliekol do tesných farebných plaviek. Líder rockovej kapely Horkýže slíže bol navyše ozdobený tetovaniami, ktoré však boli len dočasné - šlo totiž o kresby čiernou fixkou.

Na prvom z ôsmich koncertov si účinkujúci neodpustili ani ironické poznámky na adresu politikov. "Ako každá správna strana, aj my vám vieme sľúbiť všetko,“ ozvalo sa z pódia hneď v úvode večera. „A keď si nás zvolíte, presadíme posunutie nočného pokoja a pivo sa bude predávať po 10 centov,“ oznámil divákom Jury, líder skupiny Konflikt.

Po vystúpení Konfliktu previedol na pódiu šou Polemic, ktorý zaradil do playlistu staršie single i mix vlastných hitov pripravený špeciálne pre toto turné. Následne sa predstavili Horkýže slíže, nitrianskych rockerov pri dvoch piesňach sprevádzal Polemic. Diváci si tiež užili pyrotechnickú šou, pohyblivú scénu a svetelné efekty. Horkýže slíže ako bonus pridali robota v životnej veľkosti, ktorého nesmelé tanečné kroky pobavili publikum.

Trojica skupín v decembri spôsobila rozruch správou, že zakladajú Hudobnú stranu pre každého (HSPK), ktorá chce bojovať o voličov v marcových voľbách. Nakoniec sa ukázalo, že v skutočnosti ide práve o spoločné turné a akryonym je zložený zo začiatočných písmen názvov kapiel. Ďalší koncert sa koná dnes v Mestskej športovej hale v Šali. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu