Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Playmate Járová hore bez: Ukázala ich aj v Thajsku!

Andrea sa opaľovala aj bez vrchného dielu plaviek. Zobraziť galériu (9)
Andrea sa opaľovala aj bez vrchného dielu plaviek.

AUSTRÁLIA/THAJSKO - Užila si teplo! Playmate Andrei Járovej (27) na nestačila dovolenka v Austrálii na to, aby sa dostatočne zregenerovala. Vybrala sa preto aj do Thajska, kde sa opäť vyhrievala v slnečných lúčoch. Dokonca si pri opaľovaní vyzliekla aj vrchný diel plaviek.

Miluje teplo! Ako sme už nedávno informovali, Andrea Járová sa pred slovenskou zimou ukryla v Austrálii. Jej dovolenka však týmto pobytom nekončila. Playmate sa vzápätí vybrala aj do Thajska, kde si užívala tridsaťstupňové horúčavy.

A aj miestni muži si zrejme prišli na svoje. Andrea totiž predviedla krásy svojej postavy nielen v plavkách. V ďalekej exotike občas zhodila vrchný diel plaviek a ukázala tak svoje silikónové prednosti. A hoci v pánskych magazínoch ich prezentuje v celej kráse, na fotografii do svojho osobného archívu si ich aspoň prekryla rukami.

„Opaľovanie hore bez je pre mňa prirodzená vec. Bez plaviek sa slním v súkromí a aj na verejných plážach,” prezradila nám Járová, ktorá tiež dodala, že nikdy nemala žiaden problém s tým, že by ju kvôli obnaženému telu obťažovali muži na pláži. „Ešte sa mi to nestalo. Pozrieť sa pozrú, ale to je asi tak všetko,povedala so smiechom. 

V týchto dňoch je však už Járová naspäť v rodnej krajine, i keď tým nie je príliš nadšená. „Keď som sa vrátila, na letisku som sa chcela otočiť a okamžite ísť naspäť,” prezradila nám blondínka, ktorú odrádzali mrazy. Nechajme sa prekvapiť, kam zamieri najbližšie. 

Tip: Pozrite si radšej niečo dobré v telke. Kompletný TV program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu