Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexica Cifrová otrčila zadoček: Neuveriteľné, že toto telo je single!

Eva Cifrová otrčila zadoček. Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová otrčila zadoček.

BRATISLAVA - Rozpáli snáď každého! Naša najúspešnejšia playmate Eva Cifrová (29) srší obrovskou dávkou sexepílu. Potvrdila to aj svojimi najnovšími zábermi. Na nich pózuje odetá v dráždivej spodnej bielizni. Pri pohľade na jej krivky človek nedokáže uveriť, že je ešte stále bez chlapa!

Krivky zvodnej Evy Cifrovej si počas uplynulého roka užíval hlavne jej priateľ Michal Menkyna. Koncom októbra však dvojici vzťah stroskotal, rozišli sa po viac ako roku. Blondínka zaháňala smútok prácou – nafotila viacero kalendárov, v ktorých sa popýšila svojou dokonalou figúrou.

Jednou z ponúk, ktoré Cifrová počas uplynulého roka prijala, bolo aj nafotenie propagačných záberov pre nitriansku stavebnú firmu. Ako nám Eva v súvislosti s tým prezradila, podieľala sa na ňom nielen ako modelka, ale aj ako koordinátorka. „Mala som to vytvoriť podľa svojich predstáv. Takže výber modeliek, schvaľovanie stylingov, výber fotiek a vizáže bol podľa môjho uváženia,“ povedala nám k tomu playmate.

Stavbári sa okrem Evy môžu tešiť aj na ďalšie sexi krásky. Dievčatá odeté len v dráždivej spodnej bielizni nešetria zmyselnými pohľadmi a pózami pri rôznych pracovných nástrojoch. „Fotenie trvalo dva dni.  Veľakrát nám museli pomáhať zamestnanci firmy s premiestňovaním ťažkých zariadení, ktoré nám slúžili ako rekvizity,“ prezradila Cifrová, ktorá ešte stále nemá nového muža po svojom boku. Podľa vlastných slov si momentálne užíva slobodu a na vzťah zatiaľ nemyslí. 

Eva Cifrová nafotila kalendár pre stavbársku firmu. Na jednom zo záberov pózuje s otrčeným zadočkom.
Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová nafotila kalendár pre stavbársku firmu. Na jednom zo záberov pózuje s otrčeným zadočkom.

Tip: Pozrite si slovenské sexice v erotických reláciách. Časy vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu