Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexica Cifrová ako nahá nevesta: Eva, kde si nechala šaty?!

Nahá Eva Cifrová so svadobnými kyticami. Zobraziť galériu (7)
Nahá Eva Cifrová so svadobnými kyticami.

BRATISLAVA - Netradičná reklama! Eva Cifrová (30) sa už viackrát ako modelka predviedla vo svadobných šatách. Tentoraz pre zmenu nafotila sériu s kyticami pre nádejné nevesty. Zaujímavá je však je provokatívna forma predstavenia tejto kolekcie. Bývalá playmate je totiž na záberoch nahá!

Poriadne sexi! Eva Cifrová najnovšie nafotila zábery so svadobnými kyticami. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebola blondínka na každej jednej fotografii nahá. „Myslím si, že nahota neodmysliteľne patrí k intimite. A práve svadba je jedným z najintímnejších rozhodnutí v živote. Nahé telo v ľuďoch evokuje čisté línie a upútava zmysly. Tak tvorí kyticiam dokonalú kulisu,” povedal k eroticky zameranej propagácii Robert Bartolen, ktorý je nielen floristom, ale aj módnym návrhárom.

Samotná modelka je s výsledkom tiež spokojná, hoci pózovanie nebolo pre ňu úplne ľahké. „Museli sme sa sústrediť na každý milimeter tela a pohyb. Aby som sa ani nepohla, pri niektorých pózach som zadržiavala dych,” prezradila Cifrová. Zábery zhodnotila ako krásne a s citom nafotené. Čo poviete vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu