Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sexica Cifrová spôsobila rozruch: Môže za to exmilenec!

Eva Cifrová sa v spoločnosti ukázala s exfrajerom Michalom. Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová sa v spoločnosti ukázala s exfrajerom Michalom.

BRATISLAVA - Prekvapila! Modelka Eva Cifrová (29) sa opäť ukázala na verejnosti s priateľom Michalom Menkynom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa párik iba pred mesiacom nerozišiel. Fakt, že si do spoločnosti vyrazili ako zamilovaná dvojica, mnohých prekvapil - svojou prítomnosťou vyvolali medzi hosťami rozruch. Žeby si to s definitívnym koncom vzťahu rozmysleli? Topky.sk zisťovali viac.

Znovu bok po boku! Eva Cifrová sa v nedeľu vybrala na finále talentovej súťaže. V hľadisku však nesedela sama. Spoločnosť jej robil Michal Menkyna, s ktorým tvorila pár približne rok. Koncom októbra sa ale prevalilo, že sa rozišli. Podľa našich informácií ju to veľmi ranilo - nebola iniciátorkou ukončenia vzťahu. 

Preto je prekvapujúce, že sa playmate zas objavuje v spoločnosti s bývalým. Topky.sk zisťovali, či sa dala dvojica opäť dokopy. „Nie, nevrátili sme sa k sebe, sme len dobrí kamaráti,” povedala nám k tomu Eva. Dokonca vylúčila, že by mohli svoj vzťah obnoviť. „Nikdy nehovor nikdy, ale nemám pocit, že by to niekto z nás chcel,” tvrdí blondínka.

Je teda zaujímavé, že práve na exfrajera si spomenula ako na prvého, keď hľadala spoločnosť na nedeľňajší večer. „Mala som ísť so svojím stylistom, ten to ale nestihol. Bolo mi blbé ísť tam sama, tak mi napadlo zavolať Michala. Bol strašne zlatý, že som mnou išiel,” uzavrela playmate. 

Aké zážitky má z fotenia Eva Cifrová?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu