Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dara Rolins v najsexi tíme krajiny: Toto Česi ešte nevideli!

Dievčatá zo Sexy ligy okrem lásky k rugby disponujú zvodnými krivkami. Na ich čele stojí Dara Rolins. Zobraziť galériu (8)
Dievčatá zo Sexy ligy okrem lásky k rugby disponujú zvodnými krivkami. Na ich čele stojí Dara Rolins. (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Ide jej karta! Na nedostatok pracovných ponúk sa Dara Rolins (39) momentálne sťažovať naozaj nemôže. Po tom, čo získala angažmán v markizáckom Hlase Česko Slovenska, sa stala novou tvárou súťaže Sexy liga. Tá je obdobou mužského rugby. Na rozdiel od pánov však budú dievčatá pobehovať po ihrisku v sexi outfitoch. Ide o vôbec prvý takýto projekt v Čechách.

Je stále žiadaná! Hoci v súkromí speváčku trápi nedoriešený súdny spor týkajúci sa autonehody z roku 2010, v pracovnej sfére je o ňu naďalej mimoriadny záujem. Dôkazom môže byť jej najnovšia reklamná kampaň, v ktorej sa predstavila ako nehrajúca náborová kapitánka dievčenského tímu rugby. 

Hre vychádzajúcej z pravidiel tvrdého športu už podľahla stovka mladých slečien. Súťaž nesie názov  Sexy liga. Dámy sú rozdelené do ôsmich družstiev a okrem športového ducha im nechýbajú zvodné krivky odeté len v minimalistických dresoch. Svoj prvý turnaj odohrajú 25. februára v Prahe o siedmej hodine večer. Ako naznačuje reklamný spot, o kvalitné výkony i sexepíl na ihrisku nebude núdza.

Aj keď ústrednou tvárou projektu sa stala práve Dara Rolins, podporili ho aj ďalšie zvučné mená slovenskej a českej pop scény. O náladu sa počas prvého exhibičného turnaja bude starať speváčka Marta Jandová, superstaristi Monika Bagárová a Ben Cristovao, skupina Eddie Stoilow či tanečná skupina SDA. Chýbať nebude ani raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý vystúpi v závere akcie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu