Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Poplach v Markíze: Hľadajú za Daru Rolins náhradu?!

Dara Rolins - čo bude s Hlasom, ak ju súd neoslobodí?! Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins - čo bude s Hlasom, ak ju súd neoslobodí?!

PRAHA/BRATISLAVA - Riskovali! Markíza do svojej novej šou Hlas Česko Slovenska povolala ako kouča aj Daru Rolins (39). Tá však, bohužiaľ, zatiaľ nemá isté, či jej tieto pracovné plány neprekazí verdikt súdu. Ten sa týka nehody, pri ktorej zahynul motocyklista. Výsledok bude známy najskôr o 2 mesiace. Ak speváčku vyhlásia za vinnú, priame prenosy súťaže budú v ohrození. Televízia preto tŕpne v neistote.

Hop alebo trop? Dara Rolins je už dlhšiu dobu stabilnou súčasťou markizáckych programov. Je teda logické, že televízia na ňu myslela aj pri šou Hlas Česko Slovenska. Dobre platený flek dostala aj napriek tomu, že ešte stále nie je vyriešený súdny spor týkajúci sa autonehody z roku 2010, pri ktorej zahynul motocyklista. V Záhorskej Bystrici teda nevedia, či bude môcť byť pop diva plne k dispozícii. 

Riskantný krok  vedenia sa v plnej sile ukázal po stredajšom pojednávaní, ktoré ešte neprinieslo konečný verdikt. Markíza i napriek tomu začne vysielať od polovice februára záznamy z výberových kôl súťaže. A to bez toho, aby bolo isté, že sa Dara Rolins objaví na priamych prenosoch. Tie sú naplánované na začiatok apríla.

Hoci je interpretka presvedčená o svojej nevine a s iným než oslobodzujúcim verdiktom neráta, konečné stanovisko vyriekne až súd. V Markíze preto tŕpnu, aký bude výsledok marcového pojednávania. Čo ak Daru odsúdia?

„Vzhľadom na prebiehajúce pojednávanie je predčasné sa k tomu vyjadrovať,povedala nám Miroslava Labašová z  PR oddelenia televízie. Ako dodala, samotná šou v ohrození nie je. Ak ale padne negatívny rozsudok, budú musieť speváčku nahradiť niekým iným. „V prípade náhleho vypadnutia ktoréhokoľvek účinkujúceho zo šou budeme situáciu aktuálne riešiť,” uzavrela tému Labašová.

Tip: Pozrite si dnešný program televízie Markíza. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu