Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dara Rolins o milencovi Rytmusovi: Si je.nutý!

Dara Rolins vyznala Rytmusovi lásku naozaj netradične. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins vyznala Rytmusovi lásku naozaj netradične.

BRATISLAVA - To sa len tak nevidí! Patrik Rytmus Vrbovský (34) sa rozhodol, že svojich priaznivcov pozve na pripravovaný krst albumu prostredníctvom videovizitky, ktorú nakrúti jeho partnerka Dara Rolins (39). No keďže raper vytiahol kameru vo chvíli, keď si blondínka užívala rodinnú pohodu, príliš sa jej do príhovoru nechcelo. Nečudo teda, že to celé vyvrcholilo vulgarizmom.

Rytmus už čoskoro pokrstí svoj nový album aj na Slovensku. Do propagácie cédečka sa rozhodol zapojiť aj partnerku Daru Rolins, ktorej dal nahrať upútavku. Keďže je pop diva známa svojou profesionalitou, bez prípravy sa jej do nakrúcania videovizitky príliš nechcelo. „Za chvíľu poviem. Ja ani neviem, kde a o koľkej,” vykrúcala sa speváčka pred objektívom kamery. Celý čas pritom pôsobila ako zamilovaná školáčka - červenala sa a skrývala sa za vankúš.

Raper však v nátlaku nepovolil a blondínka po ňom nakoniec zopakovala všetky potrebné údaje. Vznikla tak naozaj netradičná pozvánka, ktorej záver bol okorenený aj malým "bonusom". Rytmus sa totiž rozhodol, že svoju polovičku donúti vyjadriť sa k dosť intímnej otázke. Na konci videa položil Dare otázku: „Ľúbiš ma?”

Interpretka sa chvíľu vykrúcala. No keďže počas nakrúcania označila Patrika za fenomenálneho frajera, každý by očakával, že príde ďalší chválospev. Dara však odpovedala len strohé „Ľúbim,” po ktorom nasledovala hudobníkova otázka „Prečo?Rapera odzbrojila reakciou, akú zrejme ani on nečakal. Lebo si je.nutý,” vyhlásila. 

Topky.sk od blondínky zisťovali, či vedela, že Patrik celé video bez úpravy zavesí na internet. „No, určite sme to nenakrúcali s tým, že robím upútavku na jeho krst. Len sme blbli a on ma provokoval. Tak, ako to milenci bežne robia. Nerobila by som z toho drámu,” vysvetlila nám Dara. „A milujem ho aj z iných dôvodov,” dodala so smiechom.

VIDEO: Rytmus nakrúcal Daru Rolins.

Rytmus - Dara

Tip: Nájdite si Daru a Rytmusa v TV. Kompletný televízny program nájdete len na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu