Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO z honosného Plesu v opere: Takto žúrovala smotánka!

Na dvanástom Plese v opere sa zabávali aj markizácke páriky - Patrik Švajda so Zlaticou Puškárovou a Vilo Rozboril so Zuzanou Ťapákovou. Zobraziť galériu (61)
Na dvanástom Plese v opere sa zabávali aj markizácke páriky - Patrik Švajda so Zlaticou Puškárovou a Vilo Rozboril so Zuzanou Ťapákovou. (Zdroj: Foto: plesvopere.sk)

BRATISLAVA – Odviazaná zábava! Slovenskí prominenti sa prišli v sobotu večer zabaviť na prestížny Ples v opere. Dvanásty ročník podujatia si vychutnali aj známe tváre nášho šoubiznisu. Hostia si akciu naozaj užili, niektorí odchádzali až okolo štvrtej ráno.

Galéria: Príchody hostí na Ples v opere.

Pompézna udalosť sa už tradične konala v priestoroch historickej budovy SND. Prví hostia začali prichádzať na podujatie krátko po 19:00, poslední dorazili okolo ôsmej. Akciu otvorila čokoládová kráska Jamelia úderom na gong krátko po 20:00. Potom nasledoval valčík. Hostí sprevádzala podujatím moderátorka Jojky Andrea Pálffy-Belányiová.

Medzi pozvanou smotánkou nechýbali okrem podnikateľov a osobností kultúrneho a politického života ani známe tváre nášho šoubiznisu. Napríklad moderátorka Martina Šimkovičová, Zlatica Puškárová s partnerom Patrikom Švajdom, Marianna Ďurianová, herečka Zdena Studenková s partnerom Braňom Kostkom, moderátorka Adriana Kmotríková, Vilo Rozboril so Zuzanou Ťapákovou, či podnikateľ Boris Kollár s "kamarátkou" Andreou Heringhovou.

Hostia prítomní na akcii si počas slávnostného večera prišli na svoje. Pochutnávali si na najrôznejších kulinárskych špecialitách od výmyslu sveta. K dispozícii mali tiež cigary a alkohol najvyššej kvality. Príjemnú atmosféru podujatia umocňovali aj hudobní interpreti, ktorí sa striedali na pódiu. Zaspievali napríklad Janko Lehotský, Cigánski diabli, Robo Grigorov a tiež spomínaná Jamelia.

Poslední hostia odchádzali z podujatia okolo štvrtej hodiny ráno. Pompézna akcia mala aj charitatívny rozmer. Návštevníci prispeli prostredníctvom vstupenky v hodnote 500 € na Detské kardiocentrum v Bratislave. Viac informácií a fotografií z honosnej udalosti nájdete v našej GALÉRII! Zaujímavosti o Plese v opere nájdete TU!

Ako hodonotia plesové róby odborníci:

Sledujte TOPKY TV: Hostia prichádzajú po červenom koberci na slávnostné podujatie.

Ples_2012

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu