Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Autonehoda playmate Járovej: Mohla zomrieť!

Andrea Járová mala v pondelok autonehodu. Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová mala v pondelok autonehodu.

BANSKÁ BYSTRICA - Zlý začiatok roka! Pri Andrei Járovej (27) stáli v pondelok všetci jej anjeli strážni. Bývalá playmate mala autonehodu, pri ktorej rozmlátila vozidlo. Ako tvrdí plavovláska, nechýbalo veľa, a už nemusela byť medzi živými.

Šťastie v nešťastí! Andrea Járová hneď v úvode nového roka zažila nepríjemnú udalosť. Ako kandidátka novej politickej strany sa v pondelok večer nachádzala v okolí Banskej Bystrice, kde doplatila na poľadovicu. „Stranícke auto je celé obité. Ďakujem Bohu, že som živá a zdravá,” skonštatovala na druhý deň po nehode.

Topky.sk zisťovali, čo sa presne stalo. „Cesty boli zľadovatené. Išla som pomaly, aj som pribrzdila a to bola asi chyba. Dostala som šmyk a odhodilo ma do zvodidiel. To auto úplne lietalo a potom prišiel druhý náraz,” zverila sa nám playmate. „Vozidlo bolo neovládateľné, to sa mi stalo prvý raz. V prvom momente som z neho chcela vyskočiť,” dodala.

Andrea mala jediné šťastie, že okoloidúce autá sa jej stihli vyhnúť a nezažila čelný náraz. Ten by totiž pravdepodobne skončil katastrofou. Blondínka bola vo vozidle sama a nič vážne sa jej nestalo. 

Takto dopadlo auto, v ktorom sa Andrea viezla.
Zobraziť galériu (6)
Takto dopadlo auto, v ktorom sa Andrea viezla.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu