Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Podzámska prekvapuje: Dieťa s Chrenom!

Elena Podzámska a Matej Chren. Zobraziť galériu (4)
Elena Podzámska a Matej Chren.

BRATISLAVA – Prírastok do rodiny! Herečka Elena Podzámska (39), ktorá sa už čoskoro objaví v pripravovanom seriáli televízie Doma s názvom Druhý dych, sa netají túžbou po bábätku. Svojmu partnerovi, tanečníkovi Matejovi Chrenovi (28) by rada porodila synčeka.

Elenu Podzámsku a Mateja Chrena spojila markizácka šou Let´s Dance. Istý čas už fungujú ako dokonalá rodinka, tanečník si výborne rozumie aj s herečkinou dcérkou Radkou. Nečudo, že brunetka v topkárskom online rozhovore prezradila, že sa ich domácnosť možno už čoskoro rozrastie o ďalšieho člena.

V jednej z odpovedí sa totiž netajila tým, že by mala rada ešte jedno dieťatko – chlapčeka. Herečka nám dodatočne prezradila, že synčeka by chcela porodiť práve súčasnému partnerovi Matejovi Chrenovi. „Iba jemu, nikomu inému,povedala rozhodne.

Zaujímalo nás teda, či už na prírastku do rodiny intenzívne pracujú. „Zatiaľ sme sa o tom vážnejšie nerozprávali. Je to vec dvoch ľudí. Niekedy to môžete plánovať, niekedy sa to skrátka stane,“ reagovala Podzámska. Keď sme sa spýtali na konkrétnejší termín, prezradila, že jej túžba by mohla byť reálnejšia v horizonte jedného roku.

Dvojica v rozhovoroch už často skloňovala slovo svadba. Svoj vzťah však takýmto životným krokom zatiaľ nespečatili. Nechajme sa prekvapiť, či sa na to odhodlajú počas nasledujúcich mesiacov a či sa už v blízkej dobe budú obaja radovať zo spoločného potomka.
 

Svadobné šaty Eleny Podzámskej? Kliknite SEM!
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu