Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Karin Haydu čakajú ťažké Vianoce: Plakala kvôli nim pred kamerou!

Karin Haydu sa pred kamerou rozplakala v momente ako začala hovoriť o Vianociach. Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu sa pred kamerou rozplakala v momente ako začala hovoriť o Vianociach.

BRATISLAVA - Neubránila sa slzám! Karin Haydu (34) vždy zosmutnie, keď pomyslí na blížiace sa sviatky. V jej prípade budú mať totiž poriadne trpkú príchuť. Nemôže ich stráviť s milovanou osobou - partnerom Martinom Rácom. Ten momentálne sedí za mrežami. Pri zmienke o tom, ako bude herečka tohtoročné Vianoce prežívať, sa dokonca pred kamerami verejnoprávnej televízie rozplakala. A prerušila nakrúcanie.

Herečka známa najmä z markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade to v týchto dňoch nemá vôbec ľahké. Karin Haydu totiž začala s blížiacimi sa sviatkami oveľa viac pociťovať, že jej po boku chýba milovaná osoba - priateľ Martin Rác, s ktorým tvorí pár už dva roky.

Koncom mája totiž skončil spolu s ďalšími siedmimi ľuďmi v rukách polície pri zatýkaní údajnej mafiánskej skupiny Jakšíkovcov. Odvtedy sedí za mrežami. Vraj má na konte machinácie s autami. Herečka sa odvtedy sama stará o Martinovu dcéru Charlottku, aj o vlastnú Vanessu.

To, že budú tohtoročné Vianoce pre Haydu naozaj náročné, sa presvedčili aj hostia prítomní na nakrúcaní vianočného vydania relácie Legendy popu. V jednej z dokrútok sa totiž objavila aj Karin, ktorá rovnako ako ďalšie známe osobnosti vinšovala divákom verejnoprávnej televízie všetko dobré pred blížiacimi sa sviatkami.

Herečka poslala prostredníctvom obrazovky priamy odkaz aj svojej láske do väzenia. „Budeš mi chýbať, Maťko,“ povedala na záver so slzami v očiach. Na viac slov sa už nezmohla. Zovrelo jej hrdlo a začala plakať. Postavila sa zo stoličky a odišla spred kamery.

Zrejme jej prišlo ľúto, že k štedrovečernému stolu sa s dievčatami posadí bez partnera. Topky.sk sa v súvislosti so vzniknutou situáciou skontaktovali s herečkou. Chceli sme vedieť, ako bude tráviť Vianoce. „Samozrejme, že s najbližšími - s mojou rodinou. No je smutné, ak je ľuďom z rôznych dôvodov bránené byť s tými, ktorých ľúbia, ktorí k sebe patria. Martin nám nebude chýbať len na Vianoce. Chýba nám stále, každý jeden deň od nášho odlúčenia,“ povedala nám smutne Karin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu