Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trpká správa pre Banášovú: Podrazili ju!

Adelu Banášovú zmeny dosť prekvapili. Zobraziť galériu (8)
Adelu Banášovú zmeny dosť prekvapili.

BRATISLAVA - Náhle zmeny! Diváci Adela Show zostali včera určite prekvapení. Svoj obľúbený program totiž na obrazovkách nenašli. Aj samotná Adela Banášová (31) bola zaskočená, keď sa dozvedela o machináciách so svojou reláciou. Zmeny ju podľa našich informácií vôbec nepotešili.

Definitívny koniec! To zrejme napadlo včera mnohým divákom, keď vo večernej vysielacej štruktúre Markízy nenašli Adela Show. Program síce zaznamenal zmenu už minulý štvrtok, kedy sa vysielal až o 23.15, teraz však zmizol z obrazoviek úplne. Zisťovali sme, či možno tento krok chápať ako zánik talkšou.

„Televízia Markíza je s formátom Adela show spokojná. Vzhľadom k neskorému vysielaciemu času sme sa rozhodli vyhovieť divákom a zaradili ho do atraktívnejšieho programového slotu,” povedal nám PR manažér Branislav Šanta. Nové nasadenie Banášovej programu však nekonkretizoval.

Podľa našich zistení sa začne relácia objavovať na obrazovkách v sobotu o 22.00, čiže len raz do týždňa. Moderátorka však bude spovedať dvoch hostí - akoby sa teda 2 časti spojili do jednej. „Dozvedela som sa to pri štvrtkovom nakrúcaní, takže sme tú reláciu relatívne zbúchali,” priznala problémy a zmeny na poslednú chvíľu Adela, ktorá o ničom netušila.

Plavovláska sa kedysi na svoju vlastnú šou veľmi tešila a dostala exkluzívny priestor štyrikrát do týždňa. Neskôr ju v Záhorskej Bystrici okresali na tri a od septembra na dve relácie. Teraz prišlo na rad presúvanie vysielacieho času a tiež spomínané obmedzenie len na jednu časť týždenne.

Nemá Adela obavy, že čoskoro príde definitívny koniec? „Nebojím sa, všetko sa vždy vyvíja tak, ako má. A vždy k najlepšiemu východisku. Okrem toho aj šou Jana Krausa na Jojke zrušili po piatich mesiacoch, takže ešte stále by to bol malý rekord,” snaží sa myslieť pozitívne moderátorka, ktorej program sa objavuje na obrazovkách od septembra 2010.

Po zaniknutí vlastného formátu by však Banášovej nezostala žiadna pravidelná práca v televízii. Jediný stabilný flek má istý v rádiu vo svojej rannej šou. Takže určite zažíva aspoň malé napätie, ako sa Markíza nakoniec rozhodne...

Banášová vymenila seriály za knihy: Vieme, čo má rozčítané

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu