Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara Rolins vyvádzala: Spôsobila rozruch na vianočných trhoch!

Dara Rolins si zatancovala na vianočných trhoch. Povykrúcala svoju dcérku Lauru. Speváčka sa zabavila spolu s manažérkou Evou Skállovou a jej Charlottkou. Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins si zatancovala na vianočných trhoch. Povykrúcala svoju dcérku Lauru. Speváčka sa zabavila spolu s manažérkou Evou Skállovou a jej Charlottkou. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Zaujala! Speváčka Dara Rolins (38) si v stredu večer vyrazila na vianočné trhy spolu s dcérkou Laurou. Spoločnosť jej robila manažérka Eva Skállová, ktorá zobrala svoju malú Charlottku. Všetky štyri dámy sa zabávali pri ľudovej muzike. Dokonca si pred návštevníkmi aj zatancovali.

Dara Rolins sa v poslednej dobe čoraz častejšie zdržuje na Slovensku. Nielen kvôli svojej novej láske – raperovi Rytmusovi, ale aj množstvu kšeftov. Donedávna zasadala do porotcovského kresla súťaže Let´s Dance 5, v utorok zasa nakrúcala silvestrovský program televízie Markíza.

V stredu večer si išla oddýchnuť od pracovných povinností na vianočné trhy do centra Bratislavy. Vzala so sebou aj dcérku Lauru. Nechýbala tiež speváčkina manažérka so svojou ratolesťou. Všetky sa spolu výborne zabávali na ľudovej hudbe, ktorú tam hrali muzikanti. Dievčatá predvádzali rôzne tanečné kreácie a boli stredobodom pozornosti prítomných návštevníkov.

Vo štvrtok však už mala Rolins opäť pracovné povinnosti. Pop diva otvárala v našom hlavnom meste svoj obchod s nábytkom v Devínskej Novej Vsi. Slávnostnú príležitosť spojila s charitou. Peniaze získané počas najbližších dvoch mesiacov z predaja bytových doplnkov poputujú na pomoc deťom v núdzi. Zábery z otvorenia obchodu si môžete pozrieť v našej galérii.

S akou chorobou bojuje Dara Rolins, sa dozviete TU!

Sledujte TOPKY TV: Takto sa dievčatá zabávali na vianočných trhoch v Bratislave.

Dara Rolins na vianočných trhoch


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu