Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sajfa odhalil pikantnú minulosť: Takto si užíval sex!

Sajfa odhalil pikantnú minulosť. Zobraziť galériu (3)
Sajfa odhalil pikantnú minulosť.

BRATISLAVA – Bez zábran! Moderátor Matej Sajfa Cifra (32) je známy svojou otvorenosťou. A nebolo tomu inak ani pri nakrúcaní sobotňajšej Adela Show. V relácii blondiak totiž nečakane prezradil pikantnosti zo svojho súkromia.

Nemá problém hovoriť ani o intímnostiach! Známy moderátor Matej Sajfa Cifra si opäť raz zažartoval na svoj účet. Pri nakrúcaní Adela Show totiž prišla na pretras aj téma milovania v aute. „Ja som to raz v živote robil za štadiónom ŠKP,“  vyhlásil nečakane pred všetkými moderátor. 

Keď takto  priznal svoj sexuálny zážitok v motorovom vozidle, diskusia sa začala uberať smerom k filmu Titanic, kde hlavní predstavitelia zažili vášnivý sex v aute. Na to opäť moderátor bez ostychu zareagoval: „To som ja nemohol zadýchať za tých 20 sekúnd. Ale potom som jej dal jednotku z angličtiny.“

Topky.sk na margo týchto jeho slov zisťovali, či naozaj hovoril pravdu alebo si robil z divákov žarty. Mal niekedy sex v aute? „V rámci dospeláckej diskusie som to povedal. Bol som pubertiak a vyskúšal som to,“ priznal Cifra, ktorý sa pri takejto téme zjavne vôbec nehanbí.

Bolo však pravdivých aj spomínaných dvadsať sekúnd?  „Nie, to bol vtip. Pod dve hodiny, to ja nikdy nejdem,“ odvetil razantne moderátor, ktorý si vraj robil žarty aj z toho, že spomínaný sex v aute mal so svojou študentkou v čase, keď ešte učil. Viac pikantností, nielen o Sajfovi, sa dozviete v sobotňajšej Adela Show.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu