Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Weiterovej klip zosmiešňuje už aj Tina: Speváčky rozpútali vojnu!

Nikola Weiterová vo svojom novom klipe. Paroduje ju speváčka Tina (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Nikola Weiterová vo svojom novom klipe. Paroduje ju speváčka Tina (vpravo).

BRATISLAVA – Parodujú ju! Úspešná fitneska Nikola Weiterová (20) nedávno predstavila nový klip k piesni Sexy Lady. Ten vznikol v spolupráci s formáciou Gin-Tonic a okamžite sa stal "hitom". A to až takým, že ho začali osobnosti z hudobnej brandže nielen verejne kritizovať, ale aj parodovať vo videách. Napríklad skupina Polemic alebo speváčka Tina. Druhá spomínaná to však nemala robiť. Nikolu jej klip nenechal chladnou.

Pred pár dňami uverejnila dcéra speváka Otta Weitera svoj vôbec prvý videoklip. Ten nakrútila spolu s formáciou Gin-Tonic. Pieseň nesie názov Sexy Lady. Hoci je samotná interpretka presvedčená o kvalite tohto počinu, diváci i odborníci z hudobného sveta majú opačný názor.

Niektorých dokonca video inšpirovalo natoľko, že naň nakrútili paródiu. Napríklad skupina Polemic či speváčka Martina Tina Csillaghová. Hoci úsmevný výsledok spomínanej kapely zmizol po pár hodinách z internetu, posmešky exotickej speváčky sú tam stále. Vo videu je moderátorka Hlasu Česko Slovenska naštylizovaná podobne ako Nikola vo svojom klipe. Za Tinou stoja štyria svalnáči a ona pred objektívom úmyselne afektuje. Hneď v úvode použije vetu z klipu, pričom z jej hlasu "kričí" irónia: „Hej všesi, ste redy?“ Môžete sa o tom presvedčiť vo videu.

VIDEO: Weiterovej klip paroduje Tina!

Tina - krst

Reakcia zo strany mladej fitnesky však na seba nenechala dlho čakať. Tá sa rozhodla poslať Tine a tiež všetkým neprajníkom odkaz, ktorý nahrala na video dnes ráno v posilňovni. Hneď v úvode použila čoraz populárnejšiu formulku "Hej všesi, ste redy?" Chcela tým dať najavo, že je nad vecou a z negatívnych reakcií si nerobí ťažkú hlavu.

„Je 7:30 ráno a mám za sebou 1,5 hodinový tréning. Prichádzate vy všetci, čo diskutujete naše nové  video Sexy Lady. Ďakujem veľmi pekne za to, že za posledných 42 hodín ste z nášho videa urobili to najsledovanejšie a najdiskutovanejšie, čo tu bolo. Špeciálne pozdravujem Tinu, ktorá by mala byť ako profesionálna speváčka vybookovaná. Zaujímavé, že má toľko času, že zoženie komparzistov, naštuduje moju pesničku, naučí sa texty, nahodí sa a urobí paródiu, v ktorej nezabudne pripomenúť svoju dnešnú akciu, na ktorú sa trošku zabudlo,“ reagovala Weiterová, ktorá si myslí, že sa chce na nej Tina takýmto spôsobom zviditeľniť. Nikola však nezabudla verbálne naložiť aj svojim neprajníkom. Čo všetko im odkázala? Pozrite si video. 

V súvislosti s touto kauzou sme sa snažili spojiť aj s Tinou. „Ale, prosím vás, nedramatizujte. Žiadna vojna neexistuje. To by som musela byť ja fitneska alebo ona speváčka. Ja ako tlsté hovädo nikdy fitneskou nebudem. A tá druhá varianta... Nikole ako fitneske veľmi fandím, ma krásne telo, ktoré jej môžu mnohé len a len závidieť. Je to šikovné dievča a ja jej gratulujem k svetovému úspechu. Ale ak to s hudbou myslí skutočne vážne, mala by zvážiť, s kým bude spolupracovať. Veľmi rada jej poradím, s kým by sa mala dať hudobne dokopy, aby ju opäť nezhovadili. Text tej "pesničky" som sa naučila za 0,0037 nanosekundy ako väčšina národa,“ uviedla na svojej facebookovej stránke Tina.

Fitneska a už aj speváčka Nikola Weiterová bude v pondelok o 13:00 online.

VIDEO: Nikola Weiterová sa vyjadruje o Tine a neprajníkoch.

VIDEO: Pozrite si klip Nikoly Weiterovej s názvom Sexy Lady, ktorý vyvolal taký obrovský ohlas. 

Weiterova - GinTonic

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu