Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mirgovej odvážny experiment: Oranžová hlava, sexi negližé!

Dominika Mirgová experimentovala. Zobraziť galériu (12)
Dominika Mirgová experimentovala.

TRNAVA – Výrazná a zmyselná! Presne tieto prívlastky vystihujú Dominiku Mirgovú (19), ktorá v týchto dňoch viditeľne upravila svoj vzhľad. Speváčka zariskovala - na vlasy si nechala naniesť krikľavo oranžovú farbu. Ako však vidno na aktuálnych záberoch, kráske táto zmena prospela. V kombinácií so sexi negližé sa z nej stala zvodná dračica!

Ak by ste v týchto dňoch stretli na ulici speváčku Dominiku Mirgovú, určite by vám pohľad na ňu vyrazil dych. Niekdajšiu brunetku totiž nejde len tak ľahko prehliadnuť. Výrazná oranžová farba jej vlasov priam bije do očí.

„Veľmi rada experimentujem už od svojich dvanástich rokov. Teraz prišla jeseň, tak som si povedala, že by to mohlo byť dobré,“ povedala nám k novému imidžu Dominika. Odvážnu zmenu si pochvaľuje nielen ona, ale aj jej okolie. „Dosť mi to na hlave kričí, ale som s tým veľmi spokojná. Rozmýšľam, že si to takto už nechám nastálo,“ dodala speváčka.

Jedným z dôvodov, prečo Mirgová zasadla do kaderníckeho kresla, bolo aj fotenie nových propagačných záberov. Tie vznikali na celkom netradičnom mieste – v priestoroch starej továrne. Na niektorých z fotografií púta Dominika pozornosť nielen farbou vlasov, ale aj bujným dekoltom. Ten vynikol  vďaka sexi korzetu.

FOTO Dominika Mirgová vie, ako byť výraznou a zmyselnou.

Dominka Mirgová
Zobraziť galériu (12)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu