Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Farmárska párty: Kubo nadržaný z Járovej, Lenkina ignorácia!

Jakub šiel Járovej po krku, Lenka (v krúžku) na párty neprišla. Zobraziť galériu (16)
Jakub šiel Járovej po krku, Lenka (v krúžku) na párty neprišla.

BRATISLAVA - Zapíjali úspech! Keďže šou Farma splnila očakávania, ktoré od nej Markíza mala, televízia vystrojila pre účastníkov za odmenu párty. Finalistka Lenka Liptáková (31) však túto udalosť odignorovala. Na rozdiel od nej si ju ale nenechal ujsť najmladší Jakub Kušnirák (20), ktorý sa pod vplyvom alkoholu lepil na svoju platonickú lásku - playmate Andreu Járovú (27).

Párty ako poďakovanie! V stredu večer sa na jednej z lodí v bratislavskom prístave konala párty pre tých, ktorí sa podieľali na výrobe šou Farma. Úspech však neprišli osláviť tri účastníčky súťaže - Monika Hrajnohová, Lenka Cabanová a Lenka Liptáková. Tá nebola príliš nadšená, keď ju vo finále porazila Andrea Járová. A zrejme aj z toho dôvodu žúr bojkotovala. No tehotná mamička pravdepodobne ani nechcela odchádzať od svojich detí a merať dlhú cestu z Vlkovej do Bratislavy.

Ostatní farmári si však žúr užili. Najmä Jakub Kušnirák, ktorý do seba lial alkohol. Červené či biele víno - to mu bolo jedno. A to všetko doplnil aj nejakým tým poldecákom tvrdého. Niet sa potom čo čudovať, že prejavoval náklonnosť ešte aj mužom.

Najviac sa však pochopiteľne lepil na playmate Andreu Járovú. Pri odchode zo súťaže vyhlásil, že ju ľúbi, a tak sa snažil aj teraz čo najviac času tráviť v jej spoločnosti. Blondínka síce prišla s Mikim Ferleťákom, no Jakubovi v prejavoch vášne príliš nebránila. Kušnirák sa preto niekoľkokrát počas večera vrhol na jej krk.

Ako sme sa od plavovlásky dozvedeli, s Mikim sa stále nedohodli na tom, v akej rovine je ich vzťah. „S ním sa to nedá riešiť, on to berie tak humorne, zábavne. Keby ste mu položili tú otázku, tak to nasmeruje inam. Preto ani ja sa k tomu nevyjadrujem. Budúcnosť spolu v podstate vôbec neriešime,” povedala nám Andrea. Zdá sa, že Ferleťák si po nevydarenom manželstve chce zrejme len nezáväzne užívať...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu