Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obavy playmate Járovej: Vyhrala tisíce, skončí bez peňazí!

Andrea Járová si zrejme zo svojej výhry nič neušetrí. Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová si zrejme zo svojej výhry nič neušetrí.

BRATISLAVA – Rozkotúľajú sa! Playmate Andrea Járová (27) sa v nedeľu večer stala víťazkou markizáckej šou Farma. Triumf jej zabezpečil finančnú výhru 50 000 eur. Plavovláska sa však z mastnej sumy peňazí dlho radovať nebude. Dokonca jej hrozí, že skončí v mínuse!

Márnivá?! Andrea Járová sa v týchto dňoch môže tešiť z rastúceho bankového konta. Vďaka triumfu v markizáckej šou Farma sa zvýši o takmer 50 000 eur. Peniaze sa však na jej účte dlho neohrejú. Blondínka už totiž počas nedeľňajšieho večera priznala, že časť výhry daruje svojej súperke Lenke Liptákovej.

Tým však Járovej utrácanie nekončí. Vyzerá to tak, že prsnatá blondínka už vo svojich predstavách nadobudnuté peniaze dávno minula. „Možno sa podelím ešte aj s ostatnými ex farmármi. Pôjdeme spoločne na nejakú dobrú párty. Alebo niečo podobné. O ostatné sa chcem podeliť s maminkou. Je z čoho rozdávať,“ priblížila nám Andrea plány.

Menšie znepokojenie priznala v momente, keď došla reč na šetrenie. Zdá sa, že playmate si zo svojej výhry neusporí vôbec nič. „Ešte aby som nebola v mínuse,“ zareagovala Járová so smiechom. „Rada by som si niečo odložila, aby som mala na tú kávu,“ dodala, pričom narážala na jej časté stretnutia s finalistom Mikim Ferleťákom. Práve formulkou „občas skočíme na kávu“ obaja súťažiaci komentujú svoj milenecký vzťah. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Andreou Járovou. Okrem iného v ňom prezradila, ako sa Mikimu odvďačí za to, že jej pomohol zvíťaziť.

Jarova_farma

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu