Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Fackoval ju, Karin Haydu sa usmievala!

Marek Majeský v seriáli prefacká Karin Haydu. Zobraziť galériu (4)
Marek Majeský v seriáli prefacká Karin Haydu.

BRATISLAVA - Násilie bez sĺz! Karin Haydu (34) v Ordinácii v ružovej záhrade stvárňuje ženu v rozvodovom procese. Navyše, jej postava patrí do kategórie tých, ktoré sa nazývajú mrchami. Herečkin seriálový manžel Marek Majeský (38) to už v jednom okamihu nevydržal a vyfackal ju. Šokujúce je, že brunetka sa pri tom rozosmiala!

Budú lietať facky! Karin Haydu v markizáckom seriáli bravúrne hrá vypočítavú zlatokopku a intrigánku Michaelu Kalmanovú. Tá podviedla svojho manžela v podaní Mareka Majeského, preto sa pár rozvádza. Na Kalmana sa navyše valia pracovné problémy a prasknú mu nervy.

Hoci násilie nie je vôbec dobrým riešením, bolo zrejme len otázkou času, kedy medzi dvojicou takéto scény prebehnú. Scenáristi ich zakomponovali práve do dnešnej časti Ordinácie v ružovej záhrade. A tak sa museli herci popasovať s tým, že Karin dostane od Mareka poriadnu facku.

Ako sme sa dozvedeli zo zákulisia, situácia týchto dvoch nečakane rozosmiala. Zisťovali sme, prečo reagovali práve takto. „To bolo len pri kamerových skúškach. Ostrá už bola na vážno,” prezradila Karin a vzápätí nám vysvetlila aj dôvod jej úsmevu na perách. „Bola nám celá situácia smiešna. Navyše, Marek je džentlmen a ženu asi ešte ani neudrel,” povedala Haydu. Dúfajme, že sa tak mimo obrazoviek nikdy ani nestane...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu