Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášovej nový vzťah: Stojí to za to!

Adela Banášová. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová.

BRATISLAVA – Vyrovnaná?! Adela Banášová (31) a Peter Modrovský (27) sa rozišli zhruba pred piatimi mesiacmi. Partnerskú krízu neustáli ani napriek tomu, že sa v ich prípade pomerne často hovorilo o spoločnej budúcnosti. A hoci sa moderátorke vzťah s tanečníkom nevydaril, na lásku nezanevrela. Práve naopak. Ako sama povedala, buduje si nový vzťah!

Adelu Banášovú sme koncom minulého týždňa stretli v jednej z bratislavských reštaurácií. Superstarista Denis Lacho tam uvádzal do sveta svoj prvý album, ktorého krstnou mamou bola práve ona. Keďže spevák pri tej príležitosti oslavoval aj osemnáste narodeniny, zaujímalo nás, ako si na toto obdobie svojho života spomína známa moderátorka.

Galéria: Superstarista Denis Lacho má na svete svoj prvý album.

Adela nám s pobavením v hlase prezradila, že najpubertálnejším obdobím boli pre ňu posledné dva roky, keď tvorila pár s Modrovským. „Fungovanie s Peťom je také dobrodružnejšie a bolo to veľmi pekné. Aj mi to dobre padlo. Najmä z toho hľadiska, že v tom, čo robím, sú všelijaké tlaky a nie je to vždy jednoduché. Tá pubertálnejšia psychika pomôže človeku uvoľniť sa,“ pochvaľovala si Banášová život po tanečníkovom boku.

Keďže od rozchodu bývalých milencov už nejaký ten čas ubehol, zaujímalo nás, či je moderátorka pripravená na nový vzťah. „Nejako sa nad tým nezamýšľam. Mám dojem, že som v živote veľmi zanedbávala vzťah so sebou a sústredila sa na tie s inými ľuďmi,“ reagovala na našu otázku blondínka.

Ako ďalej dodala, momentálne pracuje na tom, aby mala radšej samú seba. „Myslím, že sa môžem vnímať inak. Nemusím byť k sebe taká kritická a mala by som si viac odpúšťať. Nie je to vôbec jednoduché, ale myslím, že to bude stáť za to. Začínam byť do seba,“ uzavrela s úsmevom Banášová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu