Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Celebritná doktorka Novotná: Takto zaháňa smútok!

Alexandre Novotnej (vpravo) robila pred a počas fotenia charitatívnej bilbordovej kampane spoločnosť dlhoročná kamarátka Erika Judínyová. Zobraziť galériu (6)
Alexandre Novotnej (vpravo) robila pred a počas fotenia charitatívnej bilbordovej kampane spoločnosť dlhoročná kamarátka Erika Judínyová. (Zdroj: Foto: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Nemá to jednoduché! Lekárka Alexandra Novotná (39) sa od augusta príliš neukazuje na verejnosti. Dôvodom je väznenie jej manžela Martina (42) kvôli tzv. kauze Osrblie. Najnovšie však doktorka spravila výnimku. Topky.sk ju pristihli v bratislavskom parku pri fotení charitatívneho kalendára určeného na pomoc zvieratám.

Exporadca premiérky Ivety Radičovej Martin Novotný sedí od augusta vo vyšetrovacej väzbe. A to z dôvodu, že je obvinený z prečinu nepriamej korupcie. Tá sa týka dostavby biatlonovej dráhy v Osrblí. Z celkovej dotácie 1,6 milióna eur si vraj skupina obvinených nárokovala na 10 percent. K preberaniu úplatku došlo podľa polície vo firme Martina Novotného. Paradoxné však je, že on bol v čase realizácie na dovolenke mimo Slovenska.

Akúkoľvek spojitosť s prípadom exporadcov obhajca JUDr. Dušan Ivan popiera. Podľa jeho tvrdení je klient zadržiavaný neoprávnene. Rovnaký názor má podľa našich informácií na celú vec aj manželka obvineného Sandra Novotná. Tá sa od prevalenia tejto kauzy príliš neukazuje na verejnosti.

Najnovšie však spravila výnimku. Pristihli sme ju v jednom z bratislavských parkov, kde zaháňala myšlienky na nepríjemné obdobie pri fotení charitatívneho projektu. Ten je určený na pomoc štvornohým miláčikom. „Ide o bilbordovú kampaň na podporu zákona o ochrane zvierat,“ reagovala Novotná na margo záberov. Pri ich vzniku jej robila spoločnosť aj dlhoročná kamarátka a zároveň klientka Erika Judínyová z markizáckej Smotánky. 

Keď sme sa spýtali dermatologičky na spomínanú kauzu týkajúcu sa jej manžela, nechcela sa vyjadrovať. „Nehnevajte sa, ale nebudem to komentovať. No verím, že sa celá vec spravodlivo vyrieši,“ povedala nám slušne majiteľka kliniky krásy, ktorá sa stará o vizáž mnohých dám nášho šoubiznisu. Medzi jej klientky patria napríklad riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, moderátorka Adriana Kmotríková, speváčka Eva Máziková a mnohé ďalšie.

Alexandra Novotná počas fotenia kampane.
Zobraziť galériu (6)
Alexandra Novotná počas fotenia kampane.  (Zdroj: Foto: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu