Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tehotné markizáčky: Po Ďurianovej aj Judínyová?!

Erika Judínyová sa chválila plochým bruškom. Volánové šaty už mohli čo-to skrývať a pod obtiahnutou zlatou róbou sa už niečo aj rysuje. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová sa chválila plochým bruškom. Volánové šaty už mohli čo-to skrývať a pod obtiahnutou zlatou róbou sa už niečo aj rysuje.

BRATISLAVA - Radostné novinky?! Po tom, čo sa roztrhlo vrece s tehotenstvami v Jojke, to vyzerá tak, že aj po markizáckych chodbách sa pohybujú brušká v očakávaní. Okrem Marianny Ďurianovej sa totiž špekuluje o požehnanom stave aj v prípade Eriky Judínyovej. Naznačujú to aj posledné zábery zo spoločenských akcií!

Erika Judínyová vždy ohurovala svojou možno až príliš štíhlou figúrou. Na nedávnom plese sa jej však pod róbou rysovalo bruško. Okamžite to vyvolalo špekulácie, či náhodou nie je v radostnom očakávaní. Topky.sk preto markizácku moderátorku oslovili s otázkou, či bude naozaj nasledovať svoju kolegyňu Mariannu Ďurianovú.

Blondínka však zhovorčivá nebola. „Toto nebudem komentovať,” povedala nám Judínyová. Zdá sa teda, že má čo tajiť. V súvislosti s prípadným tehotenstvom je tiež zaujímavé, že si na nedávnu spoločenskú akciu obliekla letné šaty voľného strihu, ktoré mohli maskovať rastúce bruško.

V spojitosti s touto témou sa však zákonite vynára aj otázka, kto by mohol byť šťastným otcom. Po Erikinom boku sa už totiž dosť dlhú dobu nikto neukázal. Z jej okolia však prenikajú správy, že zhruba od septembra má nový vzťah. Žeby nabral až taký rýchly spád?

Tip: Pozrite si markizáčky na obrazovke. Televízny program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu