Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Superstaristke Gunčíkovej vykukli nohavičky, Ševčíka utešovala Povýšilová!

Gabriela Gunčíková ukázala nohavičky, Petra Ševčíka utešovala Monika Povýšilová. Zobraziť galériu (15)
Gabriela Gunčíková ukázala nohavičky, Petra Ševčíka utešovala Monika Povýšilová.

PRAHA – Opäť to roztočili! V pondelok večer sa finalisti Česko Slovenskej SuperStar lúčili s ďalším odpadlíkom. Petr Ševčík (19) dostal od divákov najmenej esemesiek, v súťaži preto skončil. Útechu hľadal v náruči Moniky Povýšilovej (18), ktorá sa od neho počas večera nepohla ani na krok. Keby tak urobila, možno by si vyrobila podobné faux pas, aké sa podarilo Gabriele Gunčíkovej (17). Tá doplatila na svoju nepozornosť!

Počas pondelkového rozhodnutia mali superstaristi opäť plné ruky práce s fanúšikmi. Tí využili každú možnú príležitosť na to, aby od svojich idolov získali autogramy. Žiadaná bola aj Gabriela Gunčíková, ktorá je v súťaži poslednou zástupkyňou nežného pohlavia. 

Ako vidno na našich záberoch, priaznivcom sa venovala zanietene. Dokonca až tak, že si neustrážila krátku sukňu. Keď sa totiž zohla k fanúšikom, okrem úsmevov a podpisov im nechcene venovala aj pohľad na spodnú bielizeň.

Na následnú afterpárty však blondínka prišla prezlečená. Sukňu vymenila za pohodlné nohavice. No i napriek tomu nestratila nič na príťažlivosti - nahodila na seba čierny top s hlbokým výstrihom, ktorý decentne odhaľoval jej prednosti.

Stredobodom pozornosti však nebola iba Gunčíková. Aj vyradený finalista Petr Ševčík pútal pohľady objektívov. Všimli sme si, že rodák z Brna strávil celý večer v spoločnosti Moniky Povýšilovej, ktorá súťaž opustila už dávnejšie.

Hoci obaja superstaristi svorne tvrdia, že sú len kamaráti, neustále sa v pondelok objímali. Navyše, Petr vďaka takejto krásnej a príjemnej spoločnosti takmer zabudol na to, že si už v súťaži nezaspieva. Nechajme sa prekvapiť, či vzájomné sympatie Moniky a Petra prekvitnú až do lásky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu