Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Haydu prekvapuje: Svojho partnera si preverila!

Karin Haydu si odber krvi užívala. Zobraziť galériu (11)
Karin Haydu si odber krvi užívala.

BRATISLAVA – Tá sa veru nezdá! Herečku Karin Haydu (34), známu aj z markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, očividne nezaskočí len tak hocičo. Potvrdila to aj koncom minulého týždňa, keď sa na krátku chvíľu vžila do kože skutočnej zdravotníčky. Netradičná úloha ju nadchla až tak, že otestovala aj svojho seriálového partnera Mareka Majeského (39).

Spolu pre dobrú vec! Známe tváre z markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade sa v piatok podvečer zišli v jednom z bratislavských nákupných centier, aby podporili akciu  s názvom Moja krvná skupina. V rámci tohto projektu mohli ľudia v trinástich slovenských mestách bezplatne zistiť, aký typ "červenej tekutiny" im koluje v žilách. 

Spomínané testy podstúpili aj seriáloví lekári a sestričky, ktorí okoloidúcim návštevníkom nákupného centra išli príkladom. Najaktívnejšia spomedzi hercov bola Karin Haydu. Tá totiž patrí medzi stálych darcov krvi.

Brunetka práve preto nezaváhala a svojmu seriálovému manželovi Marekovi Majeskému odobrala krvnú vzorku sama. Primár z Ordinácie v ružovej záhrade zostal z výsledkov poriadne zaskočený. „Celý život som bol v tom, že som A- skupina, ale ako som dnes zistil, mýlil som sa,“ povedal herec, ktorému na akcii robila spoločnosť aj ročná dcérka Ema.

Projekt Moja krvná skupina pomáha všetkým, ktorí práve potrebujú krv. Vďaka nemu sa napríklad podarilo získať krv pre dvojročné dievčatko v Univerzitnej nemocnici v Bratislave. Podobná rýchla reakcia umožnila aj operáciu osemročného chlapca, ktorému už dvakrát preložili termín zákroku pre nedostatok krvi. Darcovia pomohli aj ďalším pacientkam, ktoré čakala výmena bedrového kĺbu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu