Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tajomstvo vtieravého Patroviča z Talentu: Postup z pomsty!

Jozef Patrovič v talentovej šou nečakane postúpil. Zobraziť galériu (2)
Jozef Patrovič v talentovej šou nečakane postúpil.

BRNO – Vyhodíš dverami, príde oknom! Niet pochýb, že Jozef Patrovič (70) je tým najvytrvalejším účastníkom všetkých možných televíznych súťaží. Najnovšie opäť skúšal šťastie v šou Česko Slovensko má talent. A hoci to včera určite nikto nečakal, otravný dôchodca postúpil! Fakt, že ho porota posunula ďalej, je však podozrivý.

Vytrvalý! Jozef Patrovič sa po minuloročnom neúspechu v šou Česko Slovensko má talent rozhodol podať žalobu na televíziu Joj preto, lebo na kastingu do súťaže pre neho nevytvorila vhodné podmienky. Snáď málokto by teda čakal, že sa pred porotu ešte niekedy postaví. Dôchodca ale nesklamal a v brnianskom divadle opäť zaspieval!

Ako to už pri Patrovičových vystúpeniach býva zvykom,  dostal dve šance, ani raz však nebodoval. A aj teraz sa vyhováral na zlé technické vybavenie priestorov. „Ja viem, že zaspievať to viem. A že ste mi pripravili pascu, to viem tiež,“ frflal Jozef, ktorý bol presvedčený o tom, že mu tvorcovia dali schválne zlý mikrofón. 

Aj napriek tomu, že bol dôchodca opätovne drzý a nikoho nepustil k slovu, ho však traja odborníci posunuli ďalej, do tzv. Veľkého tresku. „A pripravte mi dobré mikrofóny a vyvetrajte to tu. Deň vopred! Nie, keď tu už sú ľudia. To je neskoro,“ zadával Patrovič po odchode z pódia špeciálne pokyny moderátorom.

Vzhľadom na Jozefove nevhodné správanie a zlý spevácky výkon sa vynára otázka, prečo  v súťaži postúpil ďalej. Odpoveď je však zrejme celkom jednoduchá. Jaro Slávik, Lucie Bíla a Martin Dejdar sa asi takouto formou rozhodli nezastaviteľného dôchodcu potrestať. Naznačila to už speváčka slovami „pasca ešte len príde”.

Do ďalšieho kola totiž Jozef pôjde s veľkým očakávaním a nádejami. Tam ho však porota pravdepodobne vôbec nebude šetriť a poriadne mu to spočíta. Navyše, Patrovič sa takým spôsobom opäť strápni pred oboma národmi. A ako sme sa dozvedeli, jeho rodina vôbec nechce, aby v súťaži účinkoval. „Hanbia sa za mňa," prezradil nám, keď sme sa s ním skontaktovali. Nuž, nikto sa tomu asi ani nečuduje...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu