Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rolins opäť dráždi: Odhalené prsia v mokrom oblečení!

Dara Rolins dráždi zmysly svojich fanúšikov. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins dráždi zmysly svojich fanúšikov.

PRAHA - Provokatívna! Dara Rolins (38) chystá na začiatok októbra vydanie nového CD. Pri tej príležitosti vznikli aj reklamné fotografie, na ktoré sa už teraz môžu fanúšikovia naozaj tešiť. Topky.sk získali záber, na ktorom speváčka pózuje na móle v mokrom body.

Mimoriadne sexi! Tak pôsobí Dara Rolins na snímke, ktorá vznikla len nedávno na podporu jej najnovšieho CD s názvom Stereo. Fotografia bude súčasťou obalu a speváčka tak dopraje svojim fanúšikom trochu intímnejší pohľad. Spod mokrého oblečenia jej totiž presvitajú prsia.

Zisťovali sme, čo chcela blondínka touto fotografiou vyjadriť. „Žiadne zbytočné farbičky, účesy či styling - proste obyčajná Dara. Rovnaká ako všetci ostatní, vo svojom najprirodzenejšom ´kostýme´, vo svojej koži,” vysvetlila nám. Ako prezradila, všetky snímky patriace k novému albumu majú podobnú atmosféru.

Zaujímalo nás, či si Dara nemyslí, že už ide o príliš intímne záležitosti. „Fotografka Petra Ficová dokonale cíti hranice medzi umením a lacnou nahotou. Nejde o žiadne vulgarity, je to len séria obyčajných ženských fotiek,” povedala nám speváčka.

To, že sa rozhodla takto obnažiť, zrejme súvisí s tým, že aj nový album je v podstate jej osobnou spoveďou. V textoch sa premietla napríklad nevera jej partnera Mateja Homolu. „Spúšťačom bola minuloročná dovolenka, kedy som bola tri mesiace v Los Angeles. Oceán, voda a očistec, ktorým som, obrazne povedané, prešla vo svojom vnútri. Uvedomenie si a pomenovanie vecí, pocitov, stavu mojej duše. To všetko sú dôvody, prečo aj zábery k albumu vyzerajú tak, ako vyzerajú,” prezradila blondínka.

VIDEO: Videoklip k piesni Nebo Peklo Raj, kde Dara spieva o nevere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu